Tribuna
Campionatul Mondial de fotbal 2014
Remiză în duelul fraţilor Boateng
Ovidiu BOICA
1004 vizualizari
Remiză în duelul fraţilor Boateng

Germania şi Ghana au terminat la egalitate, sâmbătă seara, în grupa G a turneului final al Campionatului Mondial de fotbal 2014. Cele două echipe au oferit un meci interesant, cu răsturnări de situaţie. După o primă repriză albă, nemţii au deschis scorul prin Gotze, cu o lovitură de cap din apropiere ('51). Ayew a egalat, 4 minute mai târziu, iar Gyan a adus Ghana în avantaj, în minutul 63. Veteranul Klose a egalat cu 20 de minute înainte de final, după care ambele echipe au alergat după lovitura de graţie. Aceasta însă n-a mai venit, aşa că duelul fraţilor Boateng s-a încheiat 2-2.

Amănunte în Tribuna Sporturilor de luni, 23 iunie.

GERMANIA 2 (0) - 2 (0) GHANA

Au marcat: Gotze '51, Klose '71 / A. Ayew '54, Gyan '63.

Germania: Neuer - Boateng (Mustafi '46), Hummels, Mertesacker, Howedes - Lahm - Khedira (Schweinsteiger '70), Kroos - Ozil, Gotze (Klose '69) - Muller. Selecţioner: Joachim Low.

Ghana: Dauda - Afful, Boye, Mensah, Asamoah - Rabiu (Badu '77), Muntari - Atsu (Wakaso '73), Boateng (J. Ayew '52), A. Ayew - Gyan. Selecţioner: James Akwasi Appiah.

Arbitru: Sandro Ricci (Brazilia).

Asistenţi: Emerson de Carvalho (Brazilia), Marcelo van Gasse (Brazilia).

Rezervă: Victor Carrillo (Peru).

Cartonaş galben: Muntari '90+4

 

Klose a egalat recordul de 15 goluri marcate la CM

Atacantul german Miroslav Klose a egalat recordul de goluri marcate la Cupa Mondială deţinut de brazilianul Ronaldo, după ce a înscris pentru a 15-a oară la un turneu final, sâmbătă, în meciul cu Ghana, din grupa G, de la Fortaleza. Klose, care joacă a patra oară la Cupa Mondială, l-a egalat pe Ronaldo, care a marcat 15 goluri pe parcursul a trei ediţii (1998, 2002, 2006). Ronlado reuşise să ajungă la 15 goluri tot la un meci cu Ghana, în 2006. Miroslav Klose, 36 de ani, a intrat în joc în minutul 69 şi a marcat în minutul 71. Klose a înscris 5 goluri, toate cu capul, în 2002, când Germania a ajuns în finală. Tot 5 goluri a înscris şi în 2006, când Germania a ocupat locul 3. Patru ani mai târziu, în Africa de Sud, el a marcat de 4 ori, Germania încheind competiţia pe locul 3.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA