Tribuna
Red Bull Romaniacs 2012
Red Bull Romaniacs 2012
3, 2, 1... Start!
Ediţia din acest an a Red Bull Romaniacs debutează astăzi, cu obişnuitul Prolog de pe Bd. C. Coposu. Aproape 200 de rideri, din 34 de ţări, vor alerga după un loc pe podium.

Red Bull Romaniacs 2012 debutează astăzi, cu Prologul ce va avea loc ca de obicei, pe Bd. Corneliu Coposu din Sibiu. Artera de circulaţie din centrul Sibiului a fost închisă încă de luni dimineaţa, pentru ca organizatorii să poată monta obstacolele, alcătuite din câteva zeci de tone de materiale, incluzând trunchiuri de copaci, blocuri de piatră sau nisip. Ieri, la prânz, mai mulţi participanţi la ediţia din acest an au testat obstacolele şi au oferit celor de pe margine un mini-spectacol pentru a-i atrage să asiste la Prologul din această seară, ce va începe la ora 18.00.

Program Red Bull Romaniacs 2012
Astăzi
Calificări pentru Prolog
18:00 Prolog, Bd. Coposu Sibiu
Joi 14 iunie, Off-road, prima zi
Startul se va da la ieşirea din comuna Gura Râului spre Păltiniş; lungimea medie e de 125 km; durata minimă - 4 ore şi jumătate ore, medie - 6 ore. Traseul porneşte de la Gura Râului spre Jina, revine în zona Păltiniş, pe la staţiunea Arena Platoş, cu finişul în Cisnădioara.
Vineri, 15 iunie, Off-road, a doua zi
Startul se va da la 35 de kilometri de Sibiu, spre Rm. Vîlcea. Lungime medie: 110 km. Durata minimă - 4 ore şi jumătate; lungime medie - 6 ore. Traseul porneşte de la Robeşti şi se încheie la Voineasa.
Sâmbătă, 16 iunie, Off-road, a treia zi
Startul se va da din Voineasa. Lungime medie - 125 km. Durata minimă - 5 ore; durata medie - 6 ore şi jumătate. Traseul porneşte din Voineasa, trece prin Săliştea, Ciunget, pe Valea Păscoaia şi se încheie în apropiere de Robeşti.
Duminică, 17 iunie, Off-road, ziua a patra
Startul se va da în Cisnădioara. Lungime medie - 135 km. Durata minimă, 5 ore; durata medie - 7 ore. Traseul porneşte din Cisnădioara, ajunge în Munţii Făgăraş, la Turnu Roşu, iar sosirea va avea loc la Hill Climb-ul din Dealul Guşteriţei.
Festivitatea de premiere şi petrecerea de final a raliului va avea loc tot duminică, începând cu ora 22,00, în Club Zen din Sibiu.




comentarii
1 comentarii

Ma intreb cat mai pot "endura" cetatenii Sibiului acest abuz. Daca cineva poate justifica inchiderea Bd. Coposu (a.k.a. Bd. Spitalelor - deci si ambulanta are probleme din cauza lor) sunt foarte curios sa aud. Daca e offroad sa se duca la marginea orasului, avem destul teren pt asa ceva acolo! Oare din cauza lor a "trebuit" re-asfaltat bulevardul nu demult?
m
13.06.2012 14:00
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA