Tribuna
Raul Opruț, mutarea prin care ar putea prinde lotul naționalei României pentru EURO din Germania. Ajunge la un club din Superligă care se bate la titlu!
Raul Opruț, mutarea prin care ar putea prinde lotul naționalei României pentru EURO din Germania. Ajunge la un club din Superligă care se bate la titlu!
Revenit sub formă deîmprumut la FC Hermannstadt, jucătorul ar putea ajunge încă din această săptămână la Universitatea Craiova, unde postul de fundaș stânga e vacant după accidentarea lui Nicușor Bancu. Testat de selecționerul Edward Iordănescu în amicalul cu Columbia, Opruț își sporește șansele de a prinde lotul pentru EURo cu noul împrumut de la Korrijk.

 

Sibienii primesc o adevărată lovitură din partea Universității Craiova, una dintre echipele aflate în lupta pentru titlul național. Aflat de mai multă vrele în atenția oltenilor, Raul Opruț ar putea ajunge în sfârșit la clubul din Bănie. Transferat în vara anului trecut la Kortrijk, de unde s-a întors sub comanda lui Măldărășanu, la FC Hermannstadt, sub formă de împrumut, Opruț a reînceput să aibă evoluții apreciate la jocurile din Superligă, motiv pentru care selecționerul Edward Iordănescu l-a convocat pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, de la finalul lunii trecute, după accidentarea lui Bancu. Ținut afară din lot cu nord-irlandezii, Opruț a fost titular și a jucat 87 de minute în meciul de la Madrid, cu Columbia, lăsând o bună impresie.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității, a luat legătura cu oficialii grupării de pe ”Municipal” pentru a-i convinge să fie de acord cu trecerea fundașului la propria sa echipă. Din câte se pare, Rotaru a obținut OK-ul din partea mai-marilor de la Kortrijk, împrumutul internaționalului depinzând acum doar de dorința acestuia de a ajunge la clubul unde se va lupta pentru titularizare cu Bancu, acum accidentat, de asemenea un jucător care își face planuri pentru EURO 2024.

Contactat telefonic, Opruț a părut să nu pară a fi la curent cu oferta Universității Craiova de a-i obține împrumutul de la Kortrijk pentru restul sezonului. Fundașul a susținut, în exclusivitate pentru TRIBUNA, că nu are nimic de declarat în această chestiune și a specificat că doar impresarul său va putea face declarații, însă nu înainte ca negocierile pentru trecerea jucătorului la Universitatea Craiova să fie demarate. (păcăleală de 1 Aprilie)


comentarii
1 comentarii

Nu poate juca la a 3a echipa in acelasi sezon. A jucat deja ptr 2 echipe sezonul asta. Poate din vara. De ce nu ganditi logic si nu verificati nimic?
nu poate juca
02.04.2024 10:55
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA