Tribuna
Răspunsul oficialilor lui Hermannstadt la săgețile otrăvite venite dinspre Dinamo. ”Nicolescu vorbește mult și prost în ultima vreme. Noi, sibienii, avem educație și bun simț”
Ovidiu BOICA
1073 vizualizari
Răspunsul oficialilor lui Hermannstadt la săgețile otrăvite venite dinspre Dinamo. ”Nicolescu vorbește mult și prost în ultima vreme. Noi, sibienii, avem educație și bun simț”

 

Radu Neguț, managerul sportiv al echipei sibiene, i-a răspuns lui Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, recomandându-i să vorbească și să facă mai multe pentru clubul pe care-l reprezintă.

”Domnul Nicolescu vorbește mult și prost, mai ales în ultima vreme. În loc să (mai) facă acest lucru, noi îl sfătuim să vorbească și să facă mai mult(e) pentru echipa pe care o reprezintă dumnealui. Și noi am putea să vorbim despre echipa domniei sale și să-i aducem tot felul de aprecieri, dar noi, sibienii, avem educație și bun simț”, a transmis Neguț prin intermediul rețelelor de socializare ale grupării de pe ”Municipal”.

© sport.ro

Nicolescu afirmase, în această seară, că meciul dintre FC Voluntari și FC Hermannstadt i-a lăsat ”un gust amar”, insinuând că jucătorii lui Măldărășanu nu și-ar fi apărat corect șansele în fața unei echipe care este în luptă directă cu Dinamo pentru evitarea retrogradării directe sau a locurilor care duc la barajul pentru menținerea/promovarea în Superligă.

“Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”, a declarat Nicolescu la Prima Sport.

FC Hermannstadt a fost învinsă, în această seară, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”, cu 1-0 de echipa ilfoveană, unicul gol fiind marcat dintr-o lovitură de la 11 metri provocată învoluntar de Mihai Butean și transformată de George Merloi, cu 20 de minute înainte de final.comentarii
1 comentarii

Istoria Orașului Voluntari își trage rădăcinile încă din 1660,
dar a cunoscut o dezvoltare semnificativă în perioada
post-Primului Război Mondial.

Numele său pare a avea origini eroice, provenind de la ARDELENII care,
în timpul Primului Război Mondial, au trecut munții pentru a se
alătura luptei de eliberare de sub jugul habsburgic.
Ger
30.03.2024 10:32
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA