FITS 2022
Tribuna
Răsare soarele! FC Hermannstadt, prima victorie din ultimele 7 etape! Dâlbea aduce 3 puncte în minutul 89!
Ovidiu BOICA
1426 vizualizari
Răsare soarele! FC Hermannstadt, prima victorie din ultimele 7 etape! Dâlbea aduce 3 puncte în minutul 89!

 

După 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, echipa sibiană a obținut, în această seară, primul succes din ultimele 3 luni! FC Hermannstadt s-a impus nu fără emoții cu 3-2 în fața Voluntariului, într-un meci disputat la Mediaș.
Cu o echipă încropită după ce lotul a fost decimat de coronavirus, sibienii au început meciul practic de la 1-0. Pe contraatac, David Mayoral l-a lăsat pe Sîntean singur cu poarta goală în față și atacantul de 20 de ani a deschis scorul ('5).
Ilfovenii au egalat cu 6 minute înainte de pauză, experimentatul Adi Popa profitând de lejeritatea din marcaj, întorcându-se în interiorul careului și șutând plasat, la colțul lung.
Peste alte două minute, Mailat a combinat cu Adi Popa și a făcut 2-1 cu un șut din dreptul punctului cu var, astfel că Voluntariul a intrat în avantaj la cabine.
Cine a jucat pe acest meci ”2” pauză, ”1” final, s-ar fi dovedit de-a dreptul inspirat! Betancor ar fi putut marca un gol spectaculos, dar mingea s-a scurs pe lângă bară ('59). Un minut mai târziu, David Mayoral a profitat de gafa lui Achim și a făcut 2-2 cu un șut la vinclu, pe colțul lung.
În ultima jumătate d eoră s-a jucat pe contre, ratările curgând una după alta. Adda ('65), Sîntean ('69), Dâlbea ('70), Jo Santos ('73), respectiv Mailat ('63), Achim ('64) și Betancor ('83) puteau fiecare modifica încă o dată tabela.
Când nimeni nu se mai aștepta, Armaș a sărit peste Ionuț Stoica în propriul careu și Cătălin Popa a indicat ferm punctul cu var.
Lovitura de la 11 metri a fost executată de veteranul Ligii 1, Răzvan Dâlbea, care l-a trimis pe Lavin în celălalt colț și Hermannstadt a luat în cele din urmă toate cele 3 puncte ('89).
Victoria sibienilor ar fi putut fi și mai clară dacă Jo Santos și David Mayoral n-ar fi ratat, în prelungiri, situații extrem de clare.
FC HERMANNSTADT: I. Pop - Vodă, I. Stoica, Scarlatache, Opruţ - Dâlbea, Sony Mustivar (Baba Alhassan '72), Addae, Mayoral, Sîntean (Șter '86), Jo Santos. Antrenor: Ruben Albes.
FC VOLUNTARI: Lavin - Achim, Armaş, A. Vlad, Grădinaru (Anderson '76) - I. Gheorghe (Al. Stoica '90), Mailat (Ricardinho '76), De Lucas, Adi Popa, Costin - Lopes (Betancor '46). Antrenor: Mihai Teja. 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA