Tribuna
Răsare soarele! FC Hermannstadt, prima victorie din ultimele 7 etape! Dâlbea aduce 3 puncte în minutul 89!
Ovidiu BOICA
1317 vizualizari
Răsare soarele! FC Hermannstadt, prima victorie din ultimele 7 etape! Dâlbea aduce 3 puncte în minutul 89!

 

După 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, echipa sibiană a obținut, în această seară, primul succes din ultimele 3 luni! FC Hermannstadt s-a impus nu fără emoții cu 3-2 în fața Voluntariului, într-un meci disputat la Mediaș.
Cu o echipă încropită după ce lotul a fost decimat de coronavirus, sibienii au început meciul practic de la 1-0. Pe contraatac, David Mayoral l-a lăsat pe Sîntean singur cu poarta goală în față și atacantul de 20 de ani a deschis scorul ('5).
Ilfovenii au egalat cu 6 minute înainte de pauză, experimentatul Adi Popa profitând de lejeritatea din marcaj, întorcându-se în interiorul careului și șutând plasat, la colțul lung.
Peste alte două minute, Mailat a combinat cu Adi Popa și a făcut 2-1 cu un șut din dreptul punctului cu var, astfel că Voluntariul a intrat în avantaj la cabine.
Cine a jucat pe acest meci ”2” pauză, ”1” final, s-ar fi dovedit de-a dreptul inspirat! Betancor ar fi putut marca un gol spectaculos, dar mingea s-a scurs pe lângă bară ('59). Un minut mai târziu, David Mayoral a profitat de gafa lui Achim și a făcut 2-2 cu un șut la vinclu, pe colțul lung.
În ultima jumătate d eoră s-a jucat pe contre, ratările curgând una după alta. Adda ('65), Sîntean ('69), Dâlbea ('70), Jo Santos ('73), respectiv Mailat ('63), Achim ('64) și Betancor ('83) puteau fiecare modifica încă o dată tabela.
Când nimeni nu se mai aștepta, Armaș a sărit peste Ionuț Stoica în propriul careu și Cătălin Popa a indicat ferm punctul cu var.
Lovitura de la 11 metri a fost executată de veteranul Ligii 1, Răzvan Dâlbea, care l-a trimis pe Lavin în celălalt colț și Hermannstadt a luat în cele din urmă toate cele 3 puncte ('89).
Victoria sibienilor ar fi putut fi și mai clară dacă Jo Santos și David Mayoral n-ar fi ratat, în prelungiri, situații extrem de clare.
FC HERMANNSTADT: I. Pop - Vodă, I. Stoica, Scarlatache, Opruţ - Dâlbea, Sony Mustivar (Baba Alhassan '72), Addae, Mayoral, Sîntean (Șter '86), Jo Santos. Antrenor: Ruben Albes.
FC VOLUNTARI: Lavin - Achim, Armaş, A. Vlad, Grădinaru (Anderson '76) - I. Gheorghe (Al. Stoica '90), Mailat (Ricardinho '76), De Lucas, Adi Popa, Costin - Lopes (Betancor '46). Antrenor: Mihai Teja. 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia