Tribuna
Rareș Uță, MVP-ul meciului CSM Focșani - CSU Sibiu. Pivotul naționalei României, aproape de double-double
b.o.n.
520 vizualizari
Rareș Uță, MVP-ul meciului CSM Focșani - CSU Sibiu. Pivotul naționalei României, aproape de double-double

 

Cele mai bune cifre în meciul de la Focșani le-a avut Rareș Uță, jucătorul lui CSU Sibiu, care a atins un indice al eficienței de 20. Pivotul din naționala României a terminat jocul cu 18 puncte și 9 recuperări, fiind aproape de double-double.

Tot 18 puncte a înscris și un alt jucător de sub comanda lui Rinkevicius, bulgarul Pavlin Ivanov, care și-a completat evoluția cu două recuperări și 3 pase decisive.

Și tot 18 puncte a marcat și un jucător al anfitrionilor, Derryck Thornton Jr., care a realizat un indice al eficienței de 19, cu două recuperări, 4 assist-uri și o intercepție.

Mirel Dragoste a fost al treilea jucător al lui CSU care a marcat minim 10 puncte. Căpitanul sibienilor a terminat meciul cu următoarele cifre: 12 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Pentru BC CSU Sibiu au mai evoluat Monyea Pratt (7 puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive și 3 intercepții), Nandor Kuti (7 puncte, 3 recuperări, două assist-uri și o intercepție), Aurelian Gavriloaia (5 puncte, două recuperări și un assist), Mouhamed Barro (4 puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție) și Kyle Adnam (două puncte, o recuperare, două pase decisive și o intercepție).

De la CSM 2007 Focșani s-au mai remarcat Terrell Brown (11 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă și 4 intercepții) și Pavle Reljic (11 puncte, două recuperări și două assist-uri).

Baschetbaliștii sibieni au avut un procentaj mai slab decât al adversarului la aruncările de la semi-distanță. ”Galben-albaștrii” au realizat 44% (18/41), față de 50% al echipei gazdă (16/32).

CSU a stat mai bine însă la aruncările din spatele semicercului, cu 43% (10/23), în vreme ce vrâncenii au avut 33% (10/30).

La ”libere”, duelul a fost echilibrat, 64% - 62% pentru sibieni, cu 7/11, respectiv 8/13.

”Vulturii” au câștigat duelul recuperărilor, având cu zece mai multe decât anfitrionii (42-32), în vreme ce, la intercepții, balanța a înclinat în favoarea Focșaniului (8-6).

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA