Tribuna
Fabrica Sevis
Raliul Sibiului, ultimul raliu pentru localnicul Dan Magoș
b.o.n.
5194 vizualizari
Raliul Sibiului, ultimul raliu pentru localnicul Dan Magoș
După ce, anul trecut, s-a retras din cariera de navigator, acum Raliul Sibiului va fi ultimul pentru sibianul Dan Magoș. Acesta va concura, în weekend, alături de Ioana Trihenea.

 

Dan Magoș, managerul Sibiu Rally Team, pune capăt carierei în automobilism la finele acestei săptămâni, după două decenii în care a strâns nenumărate prezențe în mașina de concurs, atât la volan cât și pe scaunul de copilot.

“Acum mulți ani porneam în această aventură numită raliu. După ce, la Raliul Bacăului 2020, am pus punct carierei de copilot, iată că Raliul Sibiului 2021 va fi ultimul în calitate de pilot. Toți acești ani au fost frumoși, dar deosebit de solicitanți, având iîn vedere că, în 2003, am fost operat la gât, fiindu-mi afectate corzile vocale. Totuși, RăzvanTrișnevschi, CălinBucur, Nistor Duval, Paul Popa, mi-au înțeles dictarea și am avut performanțe notabile. În 2011 am dorit să experimentez și postura de pilot. Alături de Dragoș Ghigolea, Alexandru Giușcă am luat startul atât la raliuri în țară, cât și peste hotare. Le mulțumesc tuturor pentru colaborare și le doresc succes în continuare. Eu voi continua să dezvolt clubul și să încercăm să sprijinim tinerii debutanți în motorsport. Ne vom continua susținerea și a micilor schiori care, începând din acest moment, vor deveni prioritari. Mulțumim tuturor partenerilor noștri de până acum, precum și celor care continuă să ne susțină și în prezent, și anume Matec, CNC Tehnik SRL, German Tools, IFM Factory și Primăriei Municipiului Sibiu, care ne sprijină prin Agenda Cultural-Sportivă”, a declarat, înaintea Raliului Sibiului, pilotul sibian Dan Magoș.

 

Debutează Ioana Trihenea

 

Anul acesta, la Raliul Sibiului, pe lângă retragerea lui Dan Magoș, consemnează debutul Ioanei Trihenea în calitate de copilot, o tânărăbdeosebit de talentată și de pasionată de automobilism sportiv. ”Întreaga echipă îi urează succes și cât mai multe raliuri fără incidente”, mai spune Magoș, cel alături de care va concura Ioana Trihenea, la Sibiu.

Sibiu Rally Team va vavea la startul Raliului Sibiului trei echipaje, RăzvanTrișnevsci/Manuela Trișnevschi, Dan Magoș/IoanaTrihenea și, la Rally 2, Dragoș Ghigolea/Marius Popescu. Toate cele trei echipaje vor putea fi urmărite vineri și sâmbătă pe Șanta, Cheile Cibinului și Râu Sadului.

 

 

comentarii
2 comentarii

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat Dr.saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fosta și ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar spre surprinderea mea, el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +12098373537 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și este, de asemenea, perfect în
1 VRAIE DE IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX BACK
3 FROTUL MIEREI
4 PROMOVAREA VRAJELOR
5 PROTECȚIA VRAJELOR
6 VRAJA DE AFACERE
7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA CAZULUI CURȚII
lilian nikky
30.07.2021 23:28
Cred ca se potriveste commentul dvs aici.Magoș renunță la ceea ce trebuia să renunțe de mult.La gândul de a fi campion,un nume în sport sau măcar un TEAMLIDER la Sibiu.Din orgoliile mărunte într-un sat mic ca Sibiul nu contestă nimeni munca D-lui Dan Magoș,dar important este să își știe fiecare locul și momentul în fiecare etapă a vieții.
Îi urez sănătate și pace în suflet cu multe realizări pe plan organizatoric pentru că este un bun organizator.
@madam lilian
02.08.2021 19:59
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia