Tribuna
Raicea, gol de 3 puncte cu Concordia, la Chiajna. Șelimbărul s-a reîntors pentru o zi pe primul loc în Liga 2
Raicea, gol de 3 puncte cu Concordia, la Chiajna. Șelimbărul s-a reîntors pentru o zi pe primul loc în Liga 2
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr
Atacantul împrumutat de la FC ”U” Craiova a înscris unicul gol al meciului cu formația lui Ianis Zicu. El a fost titularizat în premieră de antrenorul Eugen Beza. Cu 14 puncte, CSC a revenit pe primul loc până ieri, când au fost programate ultimele 4 meciuri ale etapei a VII-a. Șelimbărenii încheie etapa pe locul al treilea, noul lider fiind Oțelul, după victoria cu Dinamo.

 

Echipa din Șelimbăr a revenit în fotoliul de lider al eșalonului secund pentru 24 de ore în urma victoriei de la Chiajna. Cu Concordia, unicul gol a fost reușit de Alexandru Raicea, vârful de atac împrumutat de ”călăreții roșii” de la prim-divizizionara FC ”U” Craiova 1948. Raicea a fructificat pasa lui Mircea Manole cu un șut la vinclu, cu 20 de minute înainte de final.

După deschiderea scorului, gazdele au trecut în două rânduri pe lângă egalare. Mai întâi, la doar câteva zeci de secunde de la golul lui Raicea, când Radu Crișan a respins de pe linia porții șutul lui Mustacă, din fața lui Mediop N'Diaye, apoi în prelungiri, când portarul Mitrovic a avut două intervenții salvatoare la reluările atacantului senegalez al Concordiei.

Antrenorul echipei din Șelimbăr, Eugen Beza, a început partida cu ”unsprezecele” Aleksander Mitrovic - Igor Arhirii, Radu Crișan, Alexandru Dandea (cpt.), Robert Riza - Ion Cărăruș, Alexandru Luca - Alexandru Raicea, Alexandru Ciocâlteu, Octavian Ursu - Jordan Gele. În repriza secundă au mai intrat Mircea Manole, Alexandru Curtean, Ciprian Natea, Adrian Cîrstean și George Monea.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA