Tribuna
Oţelul - Gaz metan 2-2
Pustai: "Voi face contestaţie împotriva arbitrului, deoarece am fost eliminat pentru că m-am bucurat"

Tehnicianul echipei Gaz metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 2-2, că va face contestaţie împotriva centralului Augustus Constantin, deoarece l-a trimis în tribună după ce gălăţenii au ratat un penalti, în minutul 90+4. "Voi face contestaţie împotriva arbitrului, deoarece am fost eliminat pentru că m-am bucurat la finalul meciului. Nu vreau să comentez greşelile arbitrilor. Clubul Gaz metan şi eu nu vom face niciodată blat. Respect Oţelul şi mi-aş dori să câştige campionatul", a spus Pustai.
Cristian Pustai consideră că meciul cu Oţelul Galaţi a fost spectaculos. "Până la urmă e bun şi un punct. Îmi doresc să nu mai pierdem până la finalul campionatului", a adăugat el.
Fotbalistul Eric de Oliveira, autorul unui gol la partida de la Galaţi, a declarat că punctul obţinut este important pentru Gaz metan în perspectiva unei eventuale participări în Liga Europa. "E un punct important pentru noi în lupta pentru Liga Europa. Cred că ne-am mărit şansele de a ajunge acolo. Vom avea meciuri directe cu Steaua, cu Dinamo şi totul se joacă. Nu putem pune la îndoială atitudinea echipei noastre, la fel jucăm fiecare meci", a afirmat Eric.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA