Tribuna
PNL
Pustai: "Nu demisionez!"

"Nu las corabia la greu, nu voi demisona”. Declaraţia a fost făcută, ieri dimineaţă, într-o conferinţă de presă, de antrenorul Gazului Metan, Cristian Pustai, răspunzând astfel speculaţiile conform cărora, după aproape 6 ani, s-ar putea despărţi de gruparea medieşeană. La finalul partidei pierdute de medieşeni, pe teren propriu, 1-0 cu CSMS Iaşi, din etapa a XV-a, antrenorul Cristian Pustai a declarat că este tentat să plece de la Gaz Metan. Joi dimineaţa, Pustai a spus că nu abandonează lupta şi va încerca redresarea echipei. "Am spus că nu iau decizii la cald, mă gândeam că demisia poate fi o soluţie, însă echipa noastră nu a funcţionat cu şocuri. Eu cred că e normal ca deciziile să se ia în perioade pre-competiţionale. Mai e puţin timp până în pauza competiţională şi nu cred că, dacă ar veni cineva, ar avea timp să repare ceva. Important este să strângem rândurile, pentru că am mai fost în situaţii grele şi, probabil, echipa Gaz Metan va mai trece prin situaţii de genul acesta, dar de fiecare dată am reuşit să traversăm aceste momente cu o mobilizare mai mare. Tocmai de aceea am considerat că, până să termină această perioadă, nu are sens să demisionez. Eu cred totuşi că această "corabie" se mai poate redresa”, a spus Cristian Pustai.

”Avem caractere puternice în lot”

Evoluţiile sub aşteptări ale unor fotbalişti medieşeni în meciurile din această ediţie de campionat au dat naştere unor suspiciuni şi pe buzele suporterilor a apărut - firesc - întrebarea: E "lucrat" Pustai de proprii jucători?
Cristi Pustai a spus, ieri, în conferinţa de presă, că nu crede în această variantă, adăugând că are în lot numai jucători de caracter. "Eu cred că avem o echipă cu caractere puternice şi nu sunt jucători care să-şi dorească alte lucruri, pentru că ştiţi cum e, "schimbarea regelui, bucuria nebunului”. Vine altcineva şi la fel trebuie să munceşti, la fel trebuie să alergi pe teren. Aici suferim. Această stare de blazare trebuie să dispară. Una e să pierzi într-un mod lamentabil şi alta să alergi, să speri, să ai încredere în forţele tale, să dai tot pe teren. În plus, se poate să fie şi zile mai proaste. Lucrurile acestea pot fi înţelese şi asta am vrut să spun, că e vorba de atitudine, nu de alte lucruri. Şi, nu pot să acuz pe nimeni de aşa ceva”, a spus antrenorul Gazului Metan.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia