Tribuna
PUMA, ”aur” dublu la Cupa României. Al optulea titlu consecutiv la copii și al treilea la rând la juniori pentru clubul sibian
PUMA, ”aur” dublu la Cupa României. Al optulea titlu consecutiv la copii și al treilea la rând la juniori pentru clubul sibian

Pentru al optulea an la rând, grupa de copii (juniori 2 și 3) a clubului PUMA a cucerit medaliile de aur la Cupa României, cea mai mare competiție națională de taekwon-do ITF organizată vreodată în țara noastră.

Totodată, juniorii I ai clubului sibian au urcat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc la Cupa României.

Pe lângă cele două performanțe, clubul sibian PUMA se mai poate lăuda cu titlurile de cel mai bun sportiv și cea mai bună sportivă din competiție, primite de David Trînbițaș, respectiv Ștefania Răchițan.

La ediția din acest an a Cupei României, care s-a desfășurat într e8 și 10 octombrie, la Tg. Mureș, au participat peste 550 de sportivi reprezentând 28 de cluburi din țară.

PUMA Sibiu s-a prezentat la Tg. Mureș cu un lot format din 68 de sportivi, însoțiți de doi antrenori, doi instructori și 5 arbitri.

”Emoția participării, satisfacția câștigării unei medalii atât de mult muncită, experiența de competitie, prietenia legată între sportivi, scrie cea mai frumoasa poveste de taekwon-do ITF din România. Mulțumim sportivilor, antrenorilor, arbitrilor, părinților, sponsorului Romgaz Mediaș și cofinanțatorilor, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu pentru implicarea în această reușită. Clubul Puma a câștigat astfel al optulea titlu consecutiv la categoria copii și al treilea consecutiv la categoria juniori”, susțin oficialii clubului sibian.

https://www.facebook.com/PUMACLUB, https://www.facebook.com/FRTaekwondoITF 

 

  


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia