FITS 2022
Tribuna
Promovarea se decide la Sibiu! FC Inter, remiză la Zărnești, în prima manșă a barajului
Ovidiu BOICA
2974 vizualizari
Promovarea se decide la Sibiu! FC Inter, remiză la Zărnești, în prima manșă a barajului
© Facebook FC Inter Sibiu

 

Campioana județeană FC Inter a terminat la egalitate meciul disputat, sâmbătă seara, la Zărnești, cu echipa locală Olimpic, în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3. Echipa brașoveană a deschis scorul încă din primul minut, Mielușoiu învingându-l pe Comăniciu din apropiere, în urma unei pătrunderi în flanc.
Cătălin Tineiu a restabilit egalitatea în repriza secundă, la 11 minute de la reluare, stabilind rezultatul final. În urma unuia dintre numeroasele cornere avute de sibieni, Tineiu a apărut la colțul scurt și a șutat labara a doua, din unghi.
Sibienii au terminat meciul în inferioritate, Cornea fiind eliminat pentru două cartonașe galbene, cu două minute înainte de final.
”Bleu-albaștrii” au fost însoțiți la Zărnești de o numeroasă și inimoasă galerie, cărora jucătorii lui Zăvoi au ținut să le mulțumească pentru susținere și îi așteaptă peste o săptămână la meciul retur, la finalul căruia speră să își atingă obiectivul, promovarea în Liga 3.
Antrenorul Marius Zăvoi a folosit următoarea formulă de echipă: Comăniciu - Câmpean, Condrea, I. Bărculeț, Oprișor, Stanciu, Cornea, Stoia, Căt. Tineiu (Belașcu ’88), Bratima (cpt.) (Standima ’78), Greavu (Best Tegbo ’57).
Returul este programat sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:30, pe Stadionul ”Obor” din Sibiu.

comentarii
1 comentarii

Fc Interstars 2020 , nu FC Inter!
kokos
19.06.2022 19:41
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA