Tribuna
Proaspăt internaționalii sibieni, nerăbdători să debuteze pe noul ”Municipal”. ”Roșul e pentru Hermannstadt!” vs. ”De-abia aștept să dea arbitrul startul jocului!”
Ovidiu BOICA
2758 vizualizari
Proaspăt internaționalii sibieni, nerăbdători să debuteze pe noul ”Municipal”. ”Roșul e pentru Hermannstadt!” vs. ”De-abia aștept să dea arbitrul startul jocului!”
© Facebook FC Hermannstadt
Reîntorși de la echipa națională de seniori a României, unde au fost debutați de selecționerul Edward Iordănescu, Daniel Paraschiv și Raul Opruț s-au arătat încântați de noua față a arenei din Parcul Sub Arini.

 

De-abia reveniți la Sibiu după ce au participat la acțiunea naționalei mari care a inclus cele două amicale cu Slovenia și Republica Moldova, Daniel Paraschiv și Raul Opruț au inspectat ”Municipalul”, pe care așteaptă cu nerăbdare să schimbe primele pase, pe 10 decembrie,cu ocazia meciului inaugural, cu Farul, în Superligă.

Paraschiv, golgeterul echipei, care a debutat cu gol în jocul cu Moldova, câștigat cu 5-0, a remarcat culoarea unora dintre scaunele arenei din Parcul Sub Arini: ”E spectaculos și plin de culoare (n.a. stadionul). Acest roșu, care e pentru Hermannstadt. Sperăm să-l vedem cât mai repede și plin de oameni, nu doar de scaune”.

”Eu am mai jucat aici, dar e totul complet diferit față de cum era înainte. E foarte frumos stadionul. Ne bucurăm că, într-un final, s-a reușit terminarea lui și așteptăm cu nerăbdare meciul de-acasă (n.a. cu Farul), a spus, la rândul său, fundașul stânga Opruț.

Daniel Paraschiv a adăugat că nu doar jucătorii lui Hermannstadt sunt nerăbdători să revină acasă, ci și suporterii de-abia așteaptă să își revadă favoriții pe viu, la Sibiu.

”Cred că și ei sunt dornici să vadă din nou echipa în orașul din care face parte și pe stadionul pe care s-au obținut marile rezultate în scurta istorie a Hermannstadt-ului”, a mai spus atacantul.

Opruț speră ca ”Municipalul” să se umple din nou: ”Le cerem (n.a. suporterilor) ajutorul la primul meci, la inaugurarea stadionului. Mă gândesc că va fi ceva foarte frumos pentru orașul Sibiu. Avem încredere că vor fi în număr cât mai mare lângă noi și chiar va fi plin stadionul. Astea sunt așteptările noastre”.

Paraschiv de-abia așteaptă nu numai debutul, ci și primul gol pe ”Municipal”: ”De-abia aștept să dau gol la orice meci, dar da, cu atât mai special ar fi un moment în fața Sibiului, să zic așa, și pe o bijuterie de stadion”.

Raul Opruț, în schimb, s-ar mulțumi și doar cu o pasă de gol. ”Un assist, un tackle, orice. De-abia aștept să dea arbitrul startul meciului și să jucăm aici, pentru că suntem cu toții nerăbdători. De-atâta de mult timp se tot vorbea despre stadion și în sfârșit avem ocazia să jucăm acasă și să demonstrăm ce putem să facem acasă cu suporterii lângă noi”, a completat proaspătul internațional.

 

Despre națională: ”O experiență pe care nu cred c-o voi uita vreodată”. ”Un vis devenit realitate!”

 

Daniel Paraschiv a debutat sub tricolor, pentru prima reprezentativă, în amicalul cu Republica Moldova, la Chișinău, câștigat cu 5-0. A intrat în minutul 70 și imediat a primit un penalti, pe care l-a și transformat.

”Foarte frumos! Cum să fie! Am reușit să debutez, am și marcat. O experiență pe care nu cred c-o voi uita vreodată pentru că e prima selecție și sper să vină multe de-acum încolo”, a mai spus atacantul.

Raul Opruț a jucat și cu Slovenia, în înfrângerea cu 2-1, dar a avut o evoluție interesantă. ”Mă bucur foarte tare, un vis a devenit realitate. Consider că ăsta e un mic pas pe care l-am făcut înainte și pe viitor vor urma și alți pași mai mari”, a afirmat Opruț.

Cei doi au fost colegi de cameră în cantonamentul naționalei și au glumit pe tema asta. ”Ne-am cam săturat unul de altul, de la club”, a spus Opruț, cu zâmbetul pe buze, completat de ”Para-gol”: ”Am fost un pic dezamăgit să-l văd tot pe el în cameră”.

Au redevent repede serioși. ”A fost frumos, a fost foarte frumos, ne-am bucurat să fim amândoi acolo și am petrecut momente de neuitat până la urmă”, a fost de părere fundașul, în vreme ce Paraschiv a insistat pe faptul că a fost o realizare mare și pentru club, să aibă doi jucători la echipa națională: ”Pe această cale trebuie să mulțumim și echipei pentru că nu e ușor ca doi jucători de la o echipă nou-promovată să ajungă la echipa națională chiar dac-au fost anumite circumstanțe. Eu zic că este o realizare notabilă nu doar pentru noi doi, ci pentru întreg clubul”.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA