Tribuna
PNL
Prime de până la 15.000 de euro de jucător pentru calificarea echipei FC Hermannstadt în play-off-ul Superligii
Prime de până la 15.000 de euro de jucător pentru calificarea echipei FC Hermannstadt în play-off-ul Superligii

 

Unul dintre finanțatorii echipei sibiene, Claudiu Rotar, a anunțat că jucătorii lui Marius Măldărășanu ar urma să încaseze între 5.000 și 15.000 de euro pentru o eventuală calificare în play-off-ul Superligii.

”Păi, la fiecare jucător în parte, între 5.000 și 15.000 de euro, depinde de cât joacă, și după mai au prime de la noi extra, separat, pentru aceste patru etape care au mai rămas. Deci toată lumea își dorește play-off-ul.

Noi o să ne jucăm neapărat șansele corect cu orice echipă. Normal că ne dorim mai mult, dar suntem o echipă mică și încercăm să facem lucruri mari”, a spus Claudiu Rotar, potrivit PRO TV, citat de iamsport.ro.

Pe lângă primele promise de Claudiu Rotar, întreg lotul ar mai urma să primească și un bonus în valoare de 100.000 de euro pentru calificarea în play-off, a anunțat și Gazeta Sporturilor.

 

Cazul Casap

 

Altfel, președintele executiv al AFC Hermannstadt, Dani Coman, a spus că au existat discuții cu Carlo Casap, un mijlocaș central care a cucerit, anul trecut, titlul de campion național cu Farul, dar care în cele din urmă s-a întors sub comanda lui Gică Hagi.

”Da, e adevărat, am spus că suntem în discuții cu el, dar că nu s-a semnat nimic. Eu nu pot să îi urez decât multă baftă acolo unde își dorește să joace, în rest... Să fie sănătos. Considerăm că mai avem nevoie de cineva pe acel post și căutăm în continuare.

Putem lua doar jucători liberi. Eu, împreună cu Radu Neguț, directorul sportiv, ne-am uitat la jucători, avem două variante, dar ”Măldă” trebuie să rămână concentrat pe meciul de mâine (n.a. astăzi)”, a declarat Dani Coman, pentru iAMsport.ro după ce a ratat transferul lui Carlo Casap..

 

 


comentarii
1 comentarii

"de până la" nu este o exprimare în limba româna...
mihai tanase
22.02.2024 22:44
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA