Tribuna
Primarul Astrid Fodor i-a vizitat pe baschetbaliștii sibieni la antrenament
Ovidiu BOICA
3164 vizualizari
Primarul Astrid Fodor i-a vizitat pe baschetbaliștii sibieni la antrenament
Edilul-șef al Sibiului a asistat, vineri, la antrenamentul jucătorilor lui Dan Fleșeriu. Astrid Fodor i-a felicitat pe jucătorii și antrenorii lui CSU pentru calificarea în semifinalele Campionatului Național și le-a urat succes în întâlnirea cu Steaua CSM EximBank.

Astrid Fodor, primarul Sibiului, a fost prezentă, vineri, la antrenamentul baschetbaliștilor, sibieni în Palatul Sporturilor ”Transilvania”. Edilul-șef i-a felicitat personal pe antrenori și jucători pentru performanța de a elimina, în primul tur al play-off-ului, pe viccampioana en-titre, BC Mureș Tg. Mureș. Totodată, Astrid Fodor i-a asigurat pe ”galben-albaștri” de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și le-a urat mult succes în semifinale, fază în care CSU o va întâlni pe Steaua CSM EximBank.
"CSU Sibiu și-a arătat capacitatea de a face performanță, dar și un spectacol care​ ​însuflețește​ ​tribunele. Vă mulțumesc că m-ați primit în mijlocul vostru la acest antrenament. Am fost impresionată de atmosfera plăcută prin care ați arătat că sunteți nu numai o echipă profesionistă, ci o adevărată familie, care muncește din greu pentru a atinge obiectivul propus, dar se și distrează împreună. Vă felicit pentru reușita de a ajunge în semifinale și vă doresc mult succes în turul următor al Ligii. Primăria va continua să vă fie alături pentru ca voi să aveți condițiile pe care le meritați și de care aveți nevoie pentru a performa", este mesajul primarului Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, postat pe pagia de Facebook a instituției.

CSU Sibiu joacă primele două meciuri din semifinala cu Steaua CSM EximBank pe teren propriu, luni, 1 mai, de la ora 20:00, și miercuri, 3 mai, de la ora 19:00.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia