Tribuna
Președintele ”călăreților roșii, despre situația lui Claudiu Niculescu: ”Poate să plece când vrea, dar sperăm să continuăm împreună și din vară”
Ovidiu BOICA
732 vizualizari
Președintele ”călăreților roșii, despre situația lui Claudiu Niculescu: ”Poate să plece când vrea, dar sperăm să continuăm împreună și din vară”
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

 

Remus Șerban, președintele executiv al echipei din Șelimbăr, a declarat, sâmbătă, în emisiunea ”Sport Arena” de la Metropola TV, că antrenorul Claudiu Niculescu nu are în contract o clauză specială și că acesta ar putea pleca în orice moment. Este cunoscut faptul că, în toamnă, după parcursul bun al sibienilor, fostul atacant ar fi fost dorit de mai multe echipe din Superligă, numele său vehiculându-se în Ștefan cel Mare și la Voluntari, cel puțin.

Șerban a intervenit telefonic în emisiune și a spus că își dorește ca antrenorul Claudiu Niculescu să rămână la CSC Șelmbăr și în sezonul viitor.

”Poate să plece oricând dacă-și dorește. Nu ne putem pune împotriva dorinței lui. Știu că, pentru el, e un lucru extraordinar să antreneze la un nivel superior, dar încercăm să-l ținem cu toate puterile la noi. El se simte foarte bine aici și atâta timp cât sunt rezultate și proiectul este unul foarte serios, am dat dovadă că este unul serios, cred că nu are motive să plece. În primul rând, trebuie să terminăm campionatul pe o poziție cât mai bună, e clar că mai avem un pic și vom atinge acel obiectiv de a fi în play-off. Din vară, vom vedea. Sperăm să continuăm și din vară, mi-aș dori foarte, foarte mult și cred că și el”, a declarat Remus Șerban la ”Arena Sport”.

Președintele executiv al ”călăreților roșii” a mai spus la ”Arena Sport” că aceștia au stipulate bonusuri financiare atât la victorii, cât și pentru play-off și câștigarea campionatului Ligii 2, chiar dacă echipa sa nu are drept de promovare.

”Vă asigur că ne vom lupta până la capăt astfel încât să terminăm pe locul întâi și ne vom juca șansele în mod egal și cu aceeași determinare și combativitate”, a mai spus Șerban.

Remus Șerban a adăugat că își dorește ca Șelimbărul să se mențină pe primul loc, acolo unde este după 15 etape, până la finalul sezonului, char dacă este o misiune dificilă.

”Normal că ne dorim să rămânem și după cele patru etape tot pe prima poziție. Ar fi un lucru minunat! Este foarte greu de ajuns, dar și mai greu e de menținut pe această poziție. Este o presiune destul de mare, încercăm să-i facem față”, a adăugat oficialul sibian.

 

Unul dintre cele mai reușite cantonamente ale lui ”Clau-gol”

 

Remus Șerban a vorbit, la ”Arena Sport” de la Metropola TV, și despre cantonamentul de aproape două săptămâni efectuat în Antalya de ”călăreții roșii”, susținând că antrenorul Claudiu Niculescu a apreciat că a fost unul dintre cele mai reușite stagii de acest fel de când s-a apucat de antrenorat.

”Am avut un cantonament foarte reușit. Chiar am avut o mică ședință după terminarea cantonamentului și Claudiu (n.a. Niculescu) le spunea băieților că a fost unul dintre cele mai reușite cantonamente la care a participat el, din toate punctele de vedere, condiții de pregătire foarte bune, jucătorii s-au prezentat foarte bine, au dat dovadă de aceeași determinare și combativitate. N-am avut accidentări, ceea ce este un lucru extraordinar. Am avut patru meciuri cu echipe puternice, cu o echipă din liga a doua poloneză, o echipă din liga a doua cehă și două din Superliga Uzbekistanului. O victorie și trei egaluri, dar au fost niște meciuri consistente de care noi am fost foarte mulțumiți”, a mai spus Șerban.

Legat de transferuri, Remus Șerban a susținut că s-a urmărit, în această iarnă, completarea lotului pe posturile deficitare.

”Bineînțeles că am mai adus câțiva jucători pe toate compartimentele, acolo unde a fost necesar și nevoie. În rest, mergem pe aceeași componență a lotului, omogenitate și, bineînțeles, ne dorim să mergem în continuare la fel de bine. Ne-am întărit în toate compartimentele, zic eu”, a adăugat președintele executiv al CSC Șelimbăr.

Remus Șerban a mai menționat că liniștea la echipă și încrederea în forțele proprii i-au ajutat pe șelimbăreni să ajungă în fruntea clasamentului Ligii 2: În primul rând, este liniște la echipă, suntem mult mai încrezători și cred că asta a făcut diferența, a făcut ca noi să ajungem pe locul întâi. Claudiu (n.a. Niculescu) este un tip care și-a pus amprenta asupra echipei, asupra jocului și a jucătorilor. La fel, eu cred că acest lucru a fost foarte, foarte important în a ajunge noi pe locul întâi și a avea acest parcurs extraordinar”.

 

Următoarele două jocuri de-acasă, la Cisnădie

 

Până la finalul sezonului regular, ”călăreții roșii” mai au de jucat acasă cu CS Tunari și Chindia Târgoviște. Ambele partide se vor disputa la Cisnădie, pe Stadionul ”Măgura”:

Apoi, în play-off, și în funcție de programul prim-divizionarei FC Hermannstadt, CSC Șelimbăr ar putea juca meciurile de-acasă pe ”Municipalul” din Sibiu.

”Până la terminarea sezonului regular mai sunt două meciuri acasă, pe care le vom disputa la Cisnădie, după care vom vedea. În funcție de programul echipei FC Hermannstadt, vom vedea dacă vom putea să jucăm meciurile din play-off pe ”Municipalul” din Sibiu. Avem deschidere totală din partea municipalității i a publicului sibian, dar vedem, în funcție de programul echipei sibiene, vedem ce se va întâmpla”, a mai spus Șerban, care speră ca echipa sa să se întoarcă de la Tg. Jiu, duminică, cu toate cele 3 puncte: ”Cu siguranță, da, ne dorim o victorie, mergem la Tg. Jiu doar la victorie, bineînțeles. Abordăm toate meciurile la victorie, știți bine”.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA