Tribuna
Sevis
FRF intră... pe fir
Premiere la FC Braşov, deşi echipa a retrogradat!
Premiere la FC Braşov, deşi echipa a retrogradat!
FRF a deschis o investigaţie după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în meciul cu Gaz Metan, scor 0-0, în urma căreia echipa antrenată de Adrian Szabo a retrogradat în Liga a II-a, au declarat surse federale.

Jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi cu câte 4.000 de euro de conducerea clubului, chiar dacă au retrogradat în Liga a II-a, în urma acestui rezultat.
Conform surselor citate, această premiere a dat naştere la suspiciuni în cadrul FRF, care a decis să deschidă o investigaţie. Ofiţerul de integritate al federaţiei, Costin Negraru, îi va audia atât pe fotbaliştii formaţiei patronate de Ioan Neculaie, cât şi pe cei medieşeni.
În urma rezultatului de egalitate înregistrat, miercuri, pe Stadionul "Tineretului", în ultima etapă a Ligii I, au retrogradat ambele echipe, în prima eşalon rămânând Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, echipa Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.
FC Braşov s-ar fi slavat de la retrogradare dacă ar fi învins la cel puţin două goluri diferenţă pe Gaz Metan, iar Concordia ar fi pierdut meciul cu Petrolul. La rândul lor, medieşenii ar fi rămas în Liga I dacă ar fi câştigat la Braşov la o diferenţă de goluri egală cu cea cu care Concordia ar fi învins Petrolul.
Cum niciuna dintre situaţiile de mai sus nu a fost îndeplinită, Concordia, rivala celor două echipe ardelene în lupta pentru salvarea de la retrogradare, va evolua şi în sezonul viitor în Liga I.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia