Tribuna
CN masculin de baschet
Prakuraitis a demisionat de la CSU Atlassib
Ovidiu BOICA
1635 vizualizari
Prakuraitis a demisionat de la CSU Atlassib
Gruparea studenţească sibiană s-a despărţit, ieri dimineaţă, de lituanianul Audrius Prakuraitis. Bilanţul antrenorului pe banca lui CSU, în meciurile oficiale: 11 victorii, 13 înfrângeri (inclusiv în Cupă).
Aventura lui Audrius Prakuraitis la Sibiu s-a încheiat cu 8 etape înainte de finalul sezonului regular. Rezultatele modeste şi mai ales evoluţiile mai puţin convingătoare ale "studenţilor" în meciurile oficiale, culminând cu înfrângerea usturătoare de sâmbătă seara, din "Transilvania", scor 83-68, cu BC Mureş Tg. Mureş, la care s-au adăugat unele divergenţe cu cei din conducerea clubului l-au determinat pe Prakuraitis să îşi prezinte demisia, ieri dimineaţă. Aceasta i-a fost admisă imediat de mai-marii lui CSU, conform unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului. "În această dimineaţă, antrenorul principal al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu a solicitat conducerii clubului încetarea relaţiilor contractuale pentru pregătirea echipei de baschet. Întrunit în regim de urgenţă, Consiliul de Administraţie al CSU Sibiu a acceptat cererea lui Audrius Prakuraitis, despărţirea dintre cele două părţi făcându-se pe cale amiabilă începand de azi (n.a. ieri), 21 februarie 2011", se arată în comunicatul de presă postat pe www.csusibiu.ro.
Audrius Prakuraitis a preluat echipa sibiană în vara anului precedent. În 22 de etape, cu Prakuraitis pe bancă, CSU Atlassib a câştigat 11 meciuri de campionat, pierzând tot atâtea. În plus, CSU a pierdut "dubla" din Cupa României, cu Gaz metan Mediaş. În prezent, echipa sibiană se află pe locul 9, în pericol de a rata calificarea în play-off. Interimatul este asigurat de "secundul" Cătălin Vulc, nefiind exclus ca acesta să fie păstrat pe bancă până la finalul sezonului.
comentarii
3 comentarii

pe cind vom mai avea baschet de valoare la sibiu! poate nimerim mai bine cu fotbalul
suporter
22.02.2011 08:32
pe cind vom mai avea baschet de valoare la sibiu! poate nimerim mai bine cu fotbalul
suporter
22.02.2011 08:33
vulc gunoile ai facut burta aia mare .pe bani clublui ai facuto si pe asta lai pus pe fiuto antrenor .gunoiule .sa poti manka tu bine .jegule .
x
22.02.2011 23:23
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA