Tribuna
Politehnica Iași - FC Hermannstadt / În goană disperată după puncte! Albes: ”Pentru noi va fi un nou început!”
Ovidiu BOICA
1171 vizualizari
Politehnica Iași - FC Hermannstadt / În goană disperată după puncte! Albes: ”Pentru noi va fi un nou început!”
Cu ibericul Ruben Albes pe bancă, FC Hermannstadt a pierdut ambele jocuri, 4-1 la Ovidiu, Cu Viitorul, și 1-0 acasă, cu Academica. Albes își face curaj înaintea partidei de astăzi, din Copou, afirmând că ”alb-roșii” vor face tot posibilul să obțină victoria, dar pentru asta e nevoie - spune el - ca jucătorii ”să-și schimbe mentalitatea”!

 

Echipa sibiană a ajuns într-o situație, dacă nu disperată, cel puțin alarmantă. Cele două înfrângeri de la numirea lui Ruben Albes pe bancă, 4-1 în deplasare, cu Viitorul, și 1-0 pe ”Municipal”, cu Clinceniul, au coborât-o pe FC Hermannstadt pe locul 6, având 18 puncte, tot atâtea câte are adversarul de astăzi, Poli Iași, și cu unul mai mult față de ultimele două clasate, Dinamo și Chindia.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversează echipa sibiană, ibericul de pe banca ”alb-roșilor” rămâne optimist. Înaintea plecării spre localitatea moldavă, Albes a afirmat că este timpul ”pentru o schimbare în bine”. Spaniolul a mai spus că, în meciul cu Academica, jucătorilor săi le-a lipsit ”eficiența în fața porții” și a dat asigurări că, în cele trei zile scurse de la întâlnirea cu Academica, s-a lucrat la acest capitol pentru a fi îndreptate greșelile făcute!

”Pentru noi va fi un nou început. Va fi o ocazie bună pentru a câștiga puncte. Este timpul pentru o schimbare în bine. Cu siguranță este un meci foarte important. Trebuie să ne îmbunătățim performanța individuală, dar și pe cea colectivă. Am făcut o partidă bună cu Clinceni, dar ne-a lipsit eficiența în fața porții. Am lucrat la asta, ca să avem performanțe mai bune. După ultimul meci toată lumea a fost dezamăgită, dar acum suntem motivați. Suntem nerăbdători să jucăm împotriva celor de la Poli Iași. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să încercăm să privim și la lucrurile bune pe care le facem, nu numai la slăbiciunile noastre. Problema echipei acum nu este fotbalul pe care îl joacă, ci mentalitatea jucătorilor. Emoțiile sunt foarte importante în fotbal și simt că fotbaliștii au o mentalitate puternică înainte de acest meci. Acum este momentul să învingem!”, a declarat Albes.

Partida dintre Poli Iași și Hermannstadt va avea loc în această seară, de la ora 20:00, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași.

Înaintea acestui meci, cele două echipe sunt vecine de clasament. Poli Iași e pe locul 5, iar Hermannstadt, pe 6, ambele având câte 18 puncte.

 

Fără Rimane și Luchin

 

Ruben Albes a deplasat, la Iași, un lot de 18 jucători. Din rândul acestora nu fac parte nici de data aceasta Kevin Rimane și Srdjan Luchin. Rimane - care a ajuns mai târziu în România - nu a făcut încă al patrulea test de Covid-19, cum prevede protocolul, iar uchin este accidentat.

În lipsa celor doi, ”unsprezecele” de start al lui Hermannstadt cu Poli Iași ar putea fi următorul: Cristiano - Vodă, Viera, I. Stoica, R. Opruț - Dâlbea, R. Pires - Jo Santos, Caiado, Bușu - Debeljuh.

comentarii
3 comentarii

Două întrebări.....vă rog.
Nesimțitul ăla care scrie pe FCH nu s a saturat să șteargă comentariile care nu i convin ? Băi Săracule mai ai un pic și o să pozezi doar paiele din muzeu....sudistule !!!
Și a doua....oare cum intră, băiatul ăsta tânăr care face pe antrenorul, în vestiarul echipei, când el a fost ținut la ușă de Prodanca la ultima ședință...?...doamne ferește de așa conducere și așa antrenor !!!
Prodanca a venit să o scape pe Dinamo....dar noi.... O să demonstrăm ...nu vă v om dezamăgiți etc.....cred că ne luați de proști...
Noapte bună (sibieni)
Ifita
29.06.2020 21:52
Decat vanduti sudistiilor mai bine in Liga 2.Forta Hermannstadt!!!
Suporter Hermmanstadt
30.06.2020 12:09
când îl văd pe-acest albes / mie-mi vine să mă bes
30.06.2020 13:57
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia