Tribuna
Poenaru, după remiza cu Farul: ”Lasă-mă să pierd pe greşeala mea, pe prostia mea. Nu vă mai implicaţi voi! De ce puneţi voi bomboana pe colivă? Suntem în moarte clinică!”
b.o.n.
692 vizualizari
Poenaru, după remiza cu Farul: ”Lasă-mă să pierd pe greşeala mea, pe prostia mea. Nu vă mai implicaţi voi! De ce puneţi voi bomboana pe colivă? Suntem în moarte clinică!”

 

Antrenorul Gazului, Ilie Poenaru, a criticat arbitrajul de la meciul cu Farul. Tehnicianul a dezvăluit că, la final, a fost invitat în vestiar de arbitrul Iulian Călin, care nu a avut o explicație clară pentru lovitura de la 11 metri acordată.

”Am jucat cu o echipă bună, care pasează. Ne-am lăsat dominaţi, asta a fost strategia noastră. Am jucat multe meciuri împotriva lui Gică şi am preferat să facem densitate, să ne retragem puţin şi să recuperăm, să jucăm contraatac şi am reuşit să marcăm. Nu am contat aproape deloc în atac, sunt strategii. Pe o dominare a lor clară, puteam să luăm 3 puncte importante. Din păcate, intervin anumite persoane. Nu mai înţelegem ce se doreşte. Acceptăm greşeala, dar să fii la 3 metri de fază... Este aut pentru noi şi-l oferă lor, de acolo se ajunge la penalti. Sunt două greşeli în aceeaşi fază. Sunt jucători de 30 şi ceva de ani cu copii acasă, unde vrem să ajungem? Deranjăm cumva? Pentru anumite echipe se întâmplă nişte lucruri? Lasă-mă să pierd pe greşeala mea, pe prostia mea. Nu vă mai implicaţi voi! De ce puneţi voi bomboana pe colivă? Suntem în moarte clinică. În momentul ăsta, jucătorii mei au pierdut bani, ne batem la retrogradare şi nu e uşor. Nu a avut o explicaţie clară. M-a invitat la dânsul în vestiar după meci. Dar nu are ce să-mi explice. Am primit şi eu imaginile. În momentul în care eşti acolo şi Petre spune: «L-am păcălit, am fost şmecher!», ce să mai spunem? Sunt oameni, cu toţii greşim, dar cred că VAR-ul îi ajută foarte mult şi pe ei, dar şi pe noi. În loc să ne vedem de antrenamente, trebuie să facem psihologie. Vedeam după un meci foarte slab la Mioveni, am reuşit să-i reabilităm din punct de vedere mental, dar din păcate pierdem două puncte foarte importante şi ne aşteaptă o săptămână grea. Avem probleme şi cu suspendaţii, cu accidentările. Sacrificiul nostru nu a fost de ajuns pentru că a intervenit cineva”, a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia