Tribuna
Pleacă Ruben Albes, vine Florin Bratu? Cine s-ar opune venirii la Sibiu a fostului antrenor al Chiajnei...
b.o.n.
2388 vizualizari
Pleacă Ruben Albes, vine Florin Bratu? Cine s-ar opune venirii la Sibiu a fostului antrenor al Chiajnei...

ProSport a notat, astăzi, că scaunul lui Ruben Albes se clatină după ce FC Hermannstadt a obținut doar 3 puncte în ultimele 6 etape, fiind mai aproape de zona retrogradării decât de play-off, obiectivul fixat la începutul sezonului. Conform pubicației online, tehnicianul iberic nu ar mai fi susținut de impresarul Anamaria Prodan, care a insistat pentru aducerea acestuia pe finalul sezonului precedent.

Mai mult, Anamaria Prodan, care e reprezentată în conducerea grupării sibiene de fiica sa Rebecca, membru în Consiliul Director, ar insista pentru aducerea la Hermannstadt a unui alt antrenor pe care-l reprezintă, Florin Bratu, tehnician care a început sezonul pe banca divizionarei secunde Concordia Chiajna și care a fost între timp îndepărtat de conducerea grupării ilfovene în urma rezultatelor dezastruoase care au dus echipa în subsolul clasamentului. Anamaria Prodan a postat, zilele trecute, o fotografie pe contul personal de Instagram în care apare alături chiar de Florin Bratu.

 

Rotar s-ar opune venirii lui ”Bratone”!

 

Conform ProSport, cel care e pe cale să-i pună bețe-n roate Anamariei Prodan în cazul lui Florin Bratu este chiar Claudiu Rătar, președintele Consiliului Director și al Consiliului de Administrație al AFC Hermannstadt. Refuzul lui Rotar ar fi înfuriat-o în așa măsură pe impresară încât aceasta ar fi amenințat că își va retrage sprijinul. Anamaria Prodan ar fi vrut să renunțe la Albes și să-l numească la conducerea tehnică a echipei sibiene pe Florin Bratu înainte de meciul cu Astra, de la Mediaș, pierdut cu 1-0.

Dacă va rămâne Ruben Albes, sau va veni Florin Bratu, ori un alt antrenor la FC Hermannstadt, vom vedea în zilele care urmează. La fel și ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan... Un lucru e cert: FC Hermannstadt merge din rău în mai rău și, cum se întâmplă de obicei, primul sacrificat e antrenorul!

 

 







comentarii
5 comentarii

Proști ca sibienii n am văzut de mult....noi am fi vrut la Tg Jiu să ținem echipa în Liga 1 cu localnici la conducere dar n am avut cu cine și voi ați renunțat la acei oameni care au înființat FCH ca să .....ca să ce ?.... ați ajuns să v o tragă PROSTITUATA....vă meritați soarta ardeleni cu mintea leneșe !!!
O să se desființeze și FCH ....și voi cunoscătorii o să vă plângeți ca niște proști ce sunteți ......pupați în c.r pe tot ce vine
din afara orașului vostru.....vai de mama voastră !!!
Sorin
24.11.2020 21:30
Sorine, stai pe curu' tau ma tantalaule. Ce putere de decizie avem noi suporterii ? Rotar a acceptat-o pe manelista. Crezi ca ne e draga prodanca? Cred ca aproape la toti suporterii ne e scarba de ea. Cei care au infiintat FCH au fost indepartati de cei cu putere de decizie nu de NOI. Mintea lenesa nu lenese...se pare ca tu esti ala prost deci mergi si da sfaturi la rudele tale. Dar vezi ca poate s-au mutat in Sibiu ca sa scape de saracie.
oltenii IQ zero.
25.11.2020 02:19
In 4 etape o sa fim lideri pe ultimul loc. Cine este ala cu putere ?
x
25.11.2020 08:28
Spaniolu' lu' pește nici nu trebuia adus!! Aia sunt niște papă lapte la ei și vin aici și se dau rotunzi! Atenție!
Yo
25.11.2020 16:37
Lăsați-l pe Ruben Albes să își facă treaba , dacă de fiecare data când nu merge foarte ok schimbăm antrenorul cu siguranță nu o să meargă.... când se gata competiția putem votbi dacă o facut bine treaba sau nu
Sorin
26.11.2020 23:31
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA