Tribuna
Pleacă Iuliu Mureșan de la FC Hermannstadt? ”Nu știu cine a scos prostiile astea!”
Ovidiu BOICA
1511 vizualizari
Pleacă Iuliu Mureșan de la FC Hermannstadt? ”Nu știu cine a scos prostiile astea!”

 

Președintele Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir, directorul Departamentului de Scouting al clubului sibian, ar urma să își ia ”La revedere!” de la AFC Hermannstadt, conform ProSport. Publicația amintită a scris că în cursul acestei zile ar urma să fie discuția decisivă a celor doi cu acționarii clubului și că aceștia din urmă ar urma să producă mai multe modificări în cadrul grupării de pe ”Municipal”.
Răzvan Zamfir a infirmat imediat o eventuală despărțire de AFC Hermannstadt, declarând pentru ProSport că dorește să își după la bun sfârșit contractul care îi expiră peste 2 ani.
”În niciun caz nu se pune problema să plec. Eu tocmai îmi fac geanta și mă duc la echipă. Eu mai am 2 ani de contract. Nu am vorbit cu Mureșan azi, dar sută la sută eu nu plec de la Sibiu acum. Nu am discutat cu nimeni așa ceva”, a spus Răzvan Zamfir, în exclusivitate pentru ProSport.
În schimb, Iuliu Mureșan nu a putut fi contactat nici de ProSport, nici de cotidianul TRIBUNA. Cert este că președintele clubului sibian nu a făcut deplasarea alături de Răzvan Zamfir la Sibiu, un oficial al clubului spunând că l-a sfătuit să vină abia în momentul în care echipa va ieși din carantină, adică peste două săptămâni.
Pe de altă parte, acționarii AFC Hermannstadt susțin că nu se pune problema plecării celor doi de la echipă. Unul dintre finanțatorii ”alb-roșilor” a declarat, pentru TRIBUNA, întrebat dacă informația că Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir ar urma să fie îndepărtați: ”Nu e adevărat! Ce să fie? Răzvan (n.a. Zamfir) e aici, în fața mea, povestim! Nu știu cine a scos prostiile astea. Mureșan vine numai când va ieși echipa din carantină. Eu i-am spus să vină numai atunci, pentru că e greu. Să mergi să vezi doi inși la antrenament, cum aleargă? Sunt prostii! Nu știu cine naiba a scris asta! Sunt într-o discuție cu Răzvan, să vedem ce facem mai departe. Așteptăm să iasă testele (n.a. de Covid-19). Astăzi o tură, mâine alta! De miercuri încep antrenamentele, dar doi câte doi, ce antrenamente să fie... Jucăm tenis? Trebuie 11 la 11, așa se joacă fotbalul. Ei (n.a. jucătorii) stau împreună... Dacă nu au (n.a. coronavirus), de ce nu îi lași să se antreneze? Sunt cu circuit închis, mănâncă în camere...”
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia