Tribuna
Pintilii continuă ”meciul” cu un sibian: ”Nu am ce să vorbesc cu el! Să trimită poliția, să mă aresteze...”
b.o.n.
5786 vizualizari
Pintilii continuă ”meciul” cu un sibian: ”Nu am ce să vorbesc cu el! Să trimită poliția, să mă aresteze...”
© Vali MACREA

 

Jucătorii lui Marius Măldărășanu nu sunt singurii sibieni cu care se confruntă, în aceste zile, Mihai Pintilii. Oficialului vicecampioanei FCSB i s-a transmis de către directorul Școlii de Antrenori din cadrul FederațieiRomâne de Fotbal, Lucian Burchel, că are nevoie de carnetul de antrenor pentru a ocupa funcția de ”principal” al ”roș-albaștrilor”. Burchel ar fi sesizat Comisia de Disciplină a FRF în cazul lui Pintilii.

”Despre situaţia mea e mai bine să nu vorbim. Nu a vorbit nimeni de la federaţie cu mine, au fost jucători mai mari decât mine care au fost în situaţia asta şi nu a vorbit nimeni cu ei. Cu domnul Burchel nu am ce să discut, decât atunci când o să mă duc să îmi dau examenul. Dacă îşi doreşte să mă suspende, atunci să o facă. O lună, două luni, ani de zile. Sunt oameni care vor răul în ţara asta. Am jucat 50 de meciuri la naţională, mi-am rupt piciorul pentru naţională. Domnul Burchel vorbeşte numai despre mine de câteva săptămâni. Îşi face un nume pe numele meu”, a declarat  Mihai Pintilii.

Dialogul dintre cei doi ține paginile ziarelor de câteva zile, iar înaintea meciului cu FC Hermannstadt, de duminică seara, câștigat de FCSB cu 1-0, Pintilii a avut o nouă ieșire la adresa lui Burchel.

”Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția, să mă aresteze, nu am nicio problemă. Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, declarase anterior fostul internațional.

Acum în vârstă de 58 de ani, Lucian Burchel a evoluat pentru FC Inter Sibiu între 1989 și 1992, iar după retragere a fost profesor la Clubul Sportiv Școlar Șoimii și antrenor al echipei FC Sibiu, îneșalonul secund și Liga a III-a.

În 1991, Burchel s-a aflat în echipa Interului care a cucerit Cupa Balcanică.

 


comentarii
2 comentarii

Când este bolnav, Pintilii să meargă să îl trateze un student de la medicină că și el a început cursurile.
23.01.2023 20:01
Ce sibian a fost Burchel ? Ca a jucat la Inter ? A fost un sifon al conduceri cand juca la Inter. Caracter 0 o sa fie urgent dat afara de cei care il folosesc acum. Iar ca jucator sa il compari cu Pintilii e o gluma. Pai Pintilii are campionate si cupe castigate are 50 de meciuri in natioanala pe cand Burchel nu a castigat nimic ca jucator. Iar ca antrenor Burchel e doar o gluma.
Vivi Dragan
28.01.2023 05:48
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA