Tribuna
Petrișor Petrescu s-a întors la FC Hermannstadt! ”Sunt bucuros că am revenit acasă!”
Petrișor Petrescu s-a întors la FC Hermannstadt! ”Sunt bucuros că am revenit acasă!”
După 10 meciuri în tricoul Academicii, milocașul s-a întors la echipa sibiană, noul contract fiind valabil până în vara anului 2022.

 

 

Mijlocaşul Petrişor Petrescu a revenit la FC Hermannstadt, după ce a evoluat în turul campionatului la Academica Clinceni, a anunţat gruparea sibiană. Pentru ilfoveni, Petrescu (27 ani) a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, în 10 partide disputate.

Mijlocașul s-a întors la FC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract şi a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.

Pentru FC Hermannstadt, Petrescu a evoluat în 108 partide, în toate competițiile, înscriind 16 goluri și pasând decisiv la altele 12. Înainte de a fi transferat la Academica, în toamnă, mijlocașul a fost folosit de tehnicianul Ruben Albes în trei partide, dând două pase de gol.

”Sunt bucuros că am revenit acasă. FC Hermannstadt este echipa mea de suflet. O astfel de ofertă nu aveam cum să o refuz. Mă întorc la Sibiu cu gânduri bune și sper ca, prin evoluțiile mele, să ajut echipa să urce cât mai mult în clasament. Suporterilor, le promit că voi da tot ce am mai bun pentru această echipă”, a declarat Petrișor Petrescu.

Petrescu este al patrulea jucător transferat de FC Hermannstadt în această iarnă și al doilea care revine la Sibiu, după Alexandru Mățel. Ceilalți doi sunt Călin Popescu, un jucător de 19 ani de la UTA Arad, și atacantul Ante Aralica de la Lokomotiv Plovdiv, din Bulgaria.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia