Tribuna
PNL
Petrişor Petrescu, la Academica Clinceni! Va fi coleg cu Dumitriu și Cordea
b.o.n.
2257 vizualizari
Petrişor Petrescu, la Academica Clinceni! Va fi coleg cu Dumitriu și Cordea
După Lucian Dumitriu și Andrei Cordea, un alt jucător care s-a despărțit recent de FC Hermannstadt ajunge la gruparea ilfoveană.

 

Petrișor Petrescu este al treilea jucător de la FC Hermannstadt care a ajuns, în aceste zile, la Academica Clinceni, după Lucian Dumitriu și Andrei Cordea.

''Mă simt foarte bine, sunt pregătit, pentru că la Sibiu m-am antrenat zi de zi. Au fost trei etape înainte să semnez aceste acte şi am jucat în fiecare meci. Până la următorul meci mai este o săptămână şi mai am timp să mă pregătesc alături de echipa. Primordială este integrarea mea aici, dar sunt sigur că băieţii mă vor primi bine şi îmi va fi uşor'', a declarat Petrescu.

Petrișor Petrescu a reuşit două pase decisive în acest debut de sezon, în meciurile cu Dinamo (1-1) şi Academica Clinceni (2-2). Mijlocașul a înscris împotriva echipei ilfovene în meciul retur din sezonul regulat, în ediţia precedentă de campionat.

''Am marcat la Clinceni (n.a.pentru Hermannstadt), sper ca de acum înainte să marchez mult mai multe goluri şi să ajut echipa, ăsta e obiectivul principal. Am avut discuţii cu mai multe echipe, dar am ales Academica Clinceni pentru că am simţit eu că oamenii de aici m-au dorit cel mai mult. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri şi, mai presus decât asta, să pun umărul la obiectivele echipei”, a adăugat fotbalistul originar din Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia