Tribuna
Performanţă cu buzunarele goale. Medieşenii refuză să joace la Tîrgovişte!
Ovidiu BOICA
1282 vizualizari
Performanţă cu buzunarele goale. Medieşenii refuză să joace la Tîrgovişte!
Fotbaliştii medieşeni au nevoie de un punct în meciul de la Tîrgovişte pentru a termina sezonul regulat pe primul loc. Aceştia însă sunt neplătiţi de 3 luni. Antrenorul Leo Grozavu a tras semnalul de alarmă şi speră ca situaţia să fie remediată în cel mai scurt timp. Deşi Grozavu susţine că jucătorii l-au asigurat că nu vor fi probleme, aceştia susţin că refuză să joace cu Chindia dacă nu îşi primesc toţi banii.

Leo Grozavu, tehnicianul Gazului Metan, a lăsat să se înţeleagă, în conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Chindia, că sunt unele probleme cu plata salariilor. Antrenorul a adăugat că a discutat cu cei din conducerea clubului acest aspect şi că a primit de la jucători asigurarea că, indiferent de situaţie, vor face tot posibilul să continue seria bună de jocuri. "Din punct de vedere psihic, suntem într-o stare bună, nu avem motive să nu fim. Venim după o serie de jocuri bune. Sunt însă tot felul de alţi factori externi care, de multe ori, pot perturba activitatea noastră. Îmi pare rău să o spun, dar avem şi noi problemele noastre. Sperăm să se rezolve cât mai rapid, pentru că ar fi păcat de momentul bun pe care-l traversăm. Sperăm ca asta să nu afecteze viaţa echipei. Sperăm ca toţi cei care au înţeles tot ce am vrut eu să le transmit să ia măsurile necesare ca această echipă să îşi păstreze parcursul pe care l-a avut în acest început de sezon. Am făcut apel la profesionalismul jucătorilor. Indiferent de problemele din afara gazonului, când intrăm în teren încercăm să dăm tot ce avem mai bun. Am primit din partea lor asigurarea că nu există probleme, că îşi vor face treaba indiferent de ce se va întâmpla pe partea cealaltă, dar este imperios necesar să se găsească cât mai rapid rezolvare şi pentru problemele lor, pentru că, cu toţii, înainte de a fi fotbalişti, sunt oameni, au familii, au credite la bancă şi alte probleme şi ar fi bine să se rezolve", a spus Grozavu.
Conform novatv.ro, fotbaliştii Gazului Metan nu şi-au mai primit salariile pe ultimele trei luni.
Jucătorii, în schimb, îl contrazic pe tehnician. Aceştia sunt hotărâţi să nu intre pe gazon la meciul cu Chindia dacă nu îşi vor primi, până sâmbătă dimineaţa, sumele restante.
Gaz Metan joacă, sâmbătă, la Tîrgovişte, cu ocupanta locului secund. În cazul obţinerii cel puţin a unui punct, medieşenii încheie sezonul regulat pe primul loc în Seria a II-a a eşalonului secund.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia