Tribuna
Tenis de câmp
Perechea Cornea / Vinţi, învingătoare la Balş
Ovidiu BOICA
2924 vizualizari
Perechea Cornea / Vinţi, învingătoare la Balş
Cei doi tenismeni s-au impus la dublu, la turneul internaţional de categoria a III-a desfăşurat în localitatea din vecinătatea Craiovei.
Perechea sibiano-medieşeană Victor Vlad Cornea (Pamira Sibiu) - Ştefan Vinţi (Dafora Mediaş) s-a impus la dublu, la Instirig Cup U16 Balş 2009, un turneu de categoria a III-a cuprins în calendarul federaţiei europene. "Cei doi au făcut meciuri foarte bune la dublu. Victor Cornea şi-a luat astfel revanşa după ce, la simplu, a ieşit încă din primul tur. A avut ghinionul să-l întâlnească pe favoritul numărul 3, un englez foarte bun. Sportivul nostru a pierdut cu 6-3 în setul decisiv", spune antrenorul tenismenului sibian, Marius Vecerdea.
La Instirig Cup U16 Bals 2009 au mai fost prezenţi alţi doi sportivi de la CS Pamira. Şerban Rotariu a fost eliminat în sferturile de finală la simplu, de către un cipriot. Tot în sferturi s-a oprit şi la dublu, unde a făcut pereche cu bucureşteanul Mihăiţă Damian. Un alt tenismen sibian, Vlad Dobre, venit din calificări, s-a oprit în turul secund. De notat însă că Dobre este cu un an mai mic decât ceilalţi sportivi care au participat la această competiţie.
În altă ordine de idei, de mâine şi până sâmbătă Baza Pamira din Sibiu găzduieşte un alt turneu de categoria a III-a, unul cu participare naţională. "Este un turneu puternic, atât pentru juniorii mici şi mari, cât şi pentru seniori", a mai spus Vecerdea.

FOTO: În urmă cu o lună, Victor Cornea a cucerit titlul naţional la dublu, la CN de juniori II, alături de Răzvan Dumitrescu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA