Tribuna
PNL
Peluza Nord Sibiu se opune îndepărtării lui Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt! ”Nu acceptăm plecarea celui mai iubit jucător al echipei pentru a face jocurile unui anumit ”conducător” ce își dorește impunerea în echipă a străinilor aduși din țări bananiere”
Ovidiu BOICA
906 vizualizari
Peluza Nord Sibiu se opune îndepărtării lui Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt!  ”Nu acceptăm plecarea celui mai iubit jucător al echipei pentru a face jocurile unui anumit ”conducător” ce își dorește impunerea în echipă a străinilor aduși din țări bananiere”

Suporterii protestează vizavi de îndepărtarea de la FC Hermannstadt a lui Petrișor Petrescu, singurul jucător sibian din lotul ”alb-roșilor”. Peluza Nord, una din facțiunile galeriei echipei de pe ”Municipal”, a postat pe Facebook u mesaj prin care dezaprobă decizia clubului de a se despărți de mijlocașul care a evoluat pentru FC Hermannstadt încă din Liga 3. ”Nu acceptăm plecarea celui mai iubit jucător al echipei pentru a face jocurile unui anumit ”conducător” ce își dorește impunerea în echipă a anumitor jucători străini aduși din ligile inferioare din țări bananiere”, au scris suporterii în mesaul respectiv.
”PELUZA NORD SIBIU ATACĂ DECIZIA CLUBULUI DE ÎNDEPĂRTARE A LUI PETRIȘOR PETRESCU! Petrisor Petrescu a fost și este un jucător exponențial pentru FC Hermannstadt și ne opunem categoric îndepărtării sale. NU ACCEPTĂM plecarea celui mai iubit jucător al echipei pentru a face jocurile unui anumit "conducător" ce își dorește impunerea în echipă a anumitor jucători străini aduși din ligile inferioare din țări bananiere (acesta având antecedente cu astfel de experimente eșuate în trecut, chiar la o echipă de tradiție din Ardeal). Petrescu este cel mai vechi jucător din cadrul clubui, este un jucător care a purtat cu mândrie tricoul FCH și a făcut cinste orașului cu prestațiile sale. Acesta merită RESPECT din partea anumitor persoane din cadrul clubului și TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ LA SIBIU! Petrescu, unul dintre noi!”, a fost postarea celor de la Peluza Nord.

comentarii
2 comentarii

Asta a ajuns o echipa de mercenari. Fara suflet si fara continuitate.
S.
18.09.2020 12:24
.........escu SIBIAN ????
Hai mā lasāmā
Judita
18.09.2020 17:18
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia