Tribuna
AFF
Patru medalii de bronz pentru atleții sibieni la Campionatele Naționale de copii 1 și 2
Ovidiu BOICA
1381 vizualizari
Patru medalii de bronz pentru atleții sibieni la Campionatele Naționale de copii 1 și 2
Sportivii pregătiți de prof. Ligia Cuciorovschi și Adrian Drăgan au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la competiția desfășurată pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

 

Atleții de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii s-au întors cu patru medalii de bronz de la Campionatele Naționale de copii 1 și 2 desfășurate, weekendul trecut, la București, pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

Ioana Rusu, în vârstă de 12 ani, participantă pentru prima dată în finala Campionatului Național, s-a clasat a treia la 200 metri garduri, cu timpul de 31 de secunde și 34 de sutimi, fiind aproape de a lua al treilea bronz la aruncarea suliței, unse a terminat în cele din urmă concursul în imediata vecinătate a podiumului, cu o performanță de 19,51 metri.

Filip Câmpan, născut tot în 2011, ca și Ioana Rusu, a obținut ”bronzul” la aruncarea suliței, cu 21,33 metri, în vreme ce, la 80 metri plat, cu timpul de 11 secunde și 66 de sutimi, a terminat proba pe locul al zecelea.

Ioana Rusu și Filip Câmpan sunt pregătiți, la CSȘ Șoimii, de prof. Ligia Cuciorovschi.

David Gândilă (13 ani), s-a clasat pe treapta a treia a podiumului de premiere la 200 metri garduri, cu timpul de 29 de secunde și 70 de sutimi de secundă, și la 300 metri plat, unde a avut timpul de 45 de secunde și 56 de sutimi. David este pregătit de prof. Adrian Drăgan.

La competiția de pe ”Iolanda Balaș Soter” au mai fost prezenți, din partea CSȘ Șoimii, alți trei sportivi, pregătiți de prof. Gabriel Băra.

Raul Sălcian s-a clasat pe locul al patrulea la săritura în înălțime, cu performanța de 1,30 metri. Tot el a avut al șaselea timp (32:70 secunde) la 200 metri garduri.

Cristian Paștiu a încheiat concursul pe locul al șaptelea la 200 metri garduri, cu 34 secunde și 4 sutimi de secundă, iar Eva Totoian, tot la 200 metri garduri, pe locul al 13-lea, cu timpul de 34:33 secunde.

”Considerăm că rezultatele sunt mulțumitoare și dătătoare de speranțe. Acești copii sunt oarecum la început de drum, au mult de muncit, dar avem speranțe că vor urca mai mult de-atât. Copiii au calități bune, sunt de perspectivă. Îi felicităm pe toți pentru rezultatele obținute acum, la Campionatele Naționale de copii 1 și 2. Mulțumim celor care ne sunt alături și ne sprijină. Trebuie menționat faptul că participarea noastră la această ediție a Naționalelor a fost posibilă întrucât acțiunea a fost co-finanțată prin Agenda Cultural-Sportivă a Consiliului Local prin proiectul «Pregătirea și participarea în competiții de atletism, copii și juniori»”, a declarat, la întoarcerea de la București, prof. Ligia Cuciorovschi.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA