Tribuna
PNL
Orientare sportivă în Pădurea Dumbrava – "Cărăbuş de Mai”
Dan FRÂNCU
1251 vizualizari
Orientare sportivă în Pădurea Dumbrava –

Clubul de Turism Montan “Amicii Munţilor”, una dintre cele mai vechi şi active structuri de acest fel din întreaga ţară, lansează o nouă provocare iubitorilor de natură, mişcare şi competiţie. Duminică, 26 mai, sibienii cu sau fără experienţă în orientare turistică şi sportivă, sunt aşteptaţi în Pădurea Dumbrava Sibiului Est, pentru a participa la cea de-a XIII-a ediţie a concursului „Cărăbuş de Mai”.
“Evenimentul, organizat *In memoriam Gutt Reinhold*, are scopul de a atrage cât mai mulți tineri şi nu numai, la activitatea de practicare a unui turism în mijlocul naturii. O ocazie potrivită pentru toţi cei care doresc să fie iniţiaţi în folosirea busolei, a hărţii, sau pentru cei experimentaţi, de a-şi proba agilitatea într-o întrecere sportivă”, menţionează organizatorii într-un comunicat transmis presei.
Programul acestei ediţii a concursului “Cărăbuş de Mai” începe cu înscrierea concurenţilor (ora 9), indiferent de vârstă, urmând ca startul în orientare să fie dat la ora 10.
Reprezentanţii CTM “Amicii Munţilor” Sibiu ne-au mai informat că, pentru acest concurs, nu este impusă o limită de vârstă. De asemenea, concurenţii nu vor achita taxă de participare.
Informaţiile ne-au fost furnizate de Marian Bâtcău, responsabil din partea organizatorilor concursului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia