Tribuna
SEVIS
Opruț, dur la adresa arbitrului Bîrsan după penaltiul controversat: ”Ne-a stricat munca depusă. Ne rupem degeaba picioarele!”
b.o.n.
768 vizualizari
Opruț, dur la adresa arbitrului Bîrsan după penaltiul controversat: ”Ne-a stricat munca depusă. Ne rupem degeaba picioarele!”

 

Fundașul lui Hermannstadt, Raul Opruț, a izbucnit la adresa arbitrului Marcel Bîrsan, cel care a dictat gratuit penalti la un duel între internaționalul de tineret sibian și Achahbar. La faza respectivă, în urma unui corner, Safranko a deviat mingea cu capul, pe colțul lung, unde Achahbar și Opruț se aflau într-un duel direct umăr la umăr. Jucătorul lui Sepsi a fost primul la minge și a reluat cu capul, imprecis însă, după care și-a dat drumul pe gazon țipând. ”Centralul” Bîrsan a dictat fără ezitare lovitură de la 11 metri, iar Vașvari a marcat de la punctul cu var golul victoriei.
”Din păcate, am pierdut nemeritat. Poate că nu meritam nici să câştigăm, dar nici să pierdem. Bîrsan ne-a stricat munca depusă de noi din toată săptămâna, ne rupem picioarele degeaba. Nu a fost nimic la faza respectivă. Dar nu vreau să mai comentez eu. O să zică domnul Crăciunesc la TV, sau specialiştii. Fluieră orice arbitrul acesta. Nu poți juca! În fine!. Cum am spus şi în trecut, cu 2-3 victorii avansezi, cu 2-3 eşti jos, din nou. Sper să ne revenim şi să facem puncte. E greu, dar încercăm. E o luptă foarte strânsă”, a mărturisit Opruţ la finalul partidei.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia