Tribuna
PNL
Oficialii Șelimbărului, acuzații grave la adresa arbitrilor: ”Viciere de rezultat! Vom facem memoriu! Ne-au fost refuzate două penaltiuri”
Ovidiu BOICA
2181 vizualizari
Oficialii Șelimbărului, acuzații grave la adresa arbitrilor: ”Viciere de rezultat! Vom facem memoriu! Ne-au fost refuzate două penaltiuri”
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

 

Oficialii ”călăreților roșii” erau extrem de supărați, la finalul meciului de la Slatina, terminat la egalitate, scor 0-0, în care echipa lui Claudiu Niculescu au pierdut primele puncte din acest sezon. Cornel Stănilă, directorul general al grupării CSC 1599 Șelimbăr, a acuzat că echipa sibiană a fost dezavantajată clar de brigada de arbitri, care i-a refuzat două penaltiuri în acest joc.

”Ne așteptam să apară și astfel de arbitraje, dar nu îmi imaginam în 2023 o astfel de manieră. La Slatina am avut două penaltiuri, dar nu ni s-a dat niciunul. În prima repriză, faultul asupra lui Monea, din minutul 21, a fost în interiorul careului, se vede clar pe înregistrare, nu există niciun dubiu. Arbitrul (n.a. Eduard Ioniță) a indicat din primul moment punctul cu var, apoi a scos faultul în afara careului, a dat lovitură liberă de pe 16 metri, la indicațiile arbitrului asistent. Întrebat, la final, de ce a luat această decizie, în loc să acorde penalti, centralul s-a încurcat în explicații. Mai întâi a zis că faultul a fost fix pe linie, apoi că faultul a fost în afara careului, deși se afla foarte bine plasat, la 10 metri de fază. Apoi, pe la jumătatea reprizei secunde, portarul Dincă l-a lovit pe Rodri Hernando cu pumnii în cap, dar nici de data asta nu s-a dat nimic. Antrenorii l-au oprit pe jucătorul nostru să mai protesteze pentru că avea un cartonaș galben din finalul primei reprize”, a declarat Stănilă.

Oficialul Șelimbărului nu se oprește aici și spune că până acum nu i-a fost dat să vadă cum arbitrii au fost aplaudați, la pauza jocului , de suporterii echipei gazdă. ”Așa ceva nu am văzut până acum! Practic, întreaga brigadă a fost pe toată durata partidei coordonată de pe margine de arbitrul de rezervă (n.a. Ionuț Cătălin Ilie), mi-au spus cei de pe margine că tot timpul le dădea indicații, ce decizii să ia, prin cască”, a adăugat oficialul Șelimbărului.

Stănilă a mai spus că va face apel în urma manierei de arbitraj a trioului Ioniță - Dumitru - Neacșu. ”Vom sesiza CCA cu privire la maniera de arbitraj și sunt convins că observatorul de arbitri al meciului și-a notat în raport aceste derapaje grave ale brigăzii de arbitri. În prima repriză, gazdele au transmis meciul pe rețelele de socializare, avem filmarea, am făcut stop-cadru cu momentul faultului făcut în careu asupra lui Monea, a fost penalti clar, infracțiunea s-a produs la jumătate de metru în interiorul careului. Apoi, la pauză, când le-am spus oficialilor gazdelor că se vede clar pe filmare că trebuia dat 11 metri, pur și simplu au întrerupt transmisia live a meciului si nu au mai dat și repriza a doua, ștergând și prima repriză”, a mai afirmat Stănilă.

 

 

 


comentarii
1 comentarii

Pentru mine, simplul fapt ca aceasta echipa exista, este o problema... Nu are drept de promovare, nu reprezinta pe nimeni, ba a mai si facilitat promovarea primei retrogradate din acest an, rect(e) mimao...
Eu, sibianul
18.09.2023 13:16
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica