Tribuna
Offenbacher și-a primit jumătate din bani. ”M-a sunat (n.a. Moraru), mi-a propus o nouă înțelegere, dar nu am acceptat-o!”
Offenbacher și-a primit jumătate din bani. ”M-a sunat (n.a. Moraru), mi-a propus o nouă înțelegere, dar nu am acceptat-o!”

 

Extrem de dezamăgit de situație este și Daniel Offenbacher, un mijlocaș de 28 de ani, dublu campion național, cu Red Bull Salzburg, în Austria, și Suduva (Lituania). Dezamăgit de FC Hermannstadt, nu și de Sibiu. ”Eu iubesc Sibiul, suporterii sunt nemaipomeniți, am cunoscut acolo mulți oameni de calitate și mă voi întoarce într-o bună zi în oraș”, a declarat fotbalistul într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

”Offi” avea de încasat de la club aproximativ 49.000 de euro. Ieri, austriacului i-au intrat în cont 26.100 de euro , adică datoria pe care o avea clubul la el până pe 31 decembrie 2019. De ce doar atât? Pentru că echipa sibiană era nevoită să stingă datoriile doar de până la finalul anului trecut cu toți jucătorii, conform regulamentului, pentru a obține licența.

Offenbacher a spus, pentru reporterul Gazetei, că nu a fost contactat de președintele Iuliu Mureșan, ci de altă persoană... Octavian Moraru! Austriacul ar fi fost chiar dispus să renunțe la o parte din bani: ”Nici domnul președinte Mureșan, nici domnul Răzvan Zamfir (n.a. nu m-au apelat). Dacă ar fi făcut-o, sigur am fi căzut la o înțelegere. Eu am vrut să ajut. Aș fi fost chiar dispus să renunț la o parte din bani”.

 

”Pe vremea domnului Birț n-am avut niciun fel de probleme”

 

Daniel Offenbacher a mai spus, pentru Gazeta Sporturilor, că problemele au început să apară după plecarea lui Teodor Birț de la conducerea clubului: ”Problemele au început să apară când au venit în club domnii Mureșan și Zamfir și au început să aducă jucători noi. Pe vremea când președinte era domnul Birț n-am avut niciun fel de probleme”.

”Offi” a ținut să le mulțumească celor de la AFAN pentru ajutorul acordat: ”Vreau să mulțumesc AFAN-ului. Mi-a fost de mare ajutor. Nu știu cum m-aș fi descurcat fără sprijinul dânșilor”. 

 

Citește AICI și I-am prins cu minciuna! Moldoveanul Octavian Moraru a negociat în numele lui Hermannstadt cu jucătorii care au câștigat litigiile cu clubul!

comentarii
1 comentarii

Pentru cat a oferit, a luat suficienti bani. Adica 2 pase de gol = 26.000 euro. Dar contractul este contract, trebuie respectat.
me
01.06.2020 18:11
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia