Tribuna
PNL
O nouă rocadă la vârf. Păltiniș Rășinari câștigă marele derbi cu LSS Voința, pe ”Obor”, și revine pe primul loc în Liga a IV-a
b.o.n.
1892 vizualizari
O nouă rocadă la vârf. Păltiniș Rășinari câștigă marele derbi cu LSS Voința, pe ”Obor”, și revine pe primul loc în Liga a IV-a
© Vali MACREA

 

La o săptămână după ce a cedat ”alb-verzilor” primul loc, după remiza cu FC Avrig, de pe teren propriu (1-1), Păltiniș Rășinari s-a întors în fotoliul de lider după ce a câștigat derbiul cu LSS Voința, pe Stadionul ”Obor”. Echipa lui Dragoș Năstase s-a impus cu 2-1, după ce a avut 2-0 la pauză, Voința reducând din diferență în relungiri. Bogdan Chirilă și Tudor Stoian au înscris pentru Păltiniș Rășinari, Moldovan reducând din diferență.

Jocul de pe arena sibiană s-a disputat într-o atmosferă frumoasă, cu peste 1.000 de spectatori.

© Vali MACREA

Păltiniș Rășinari are acum 54 de puncte, cu două mai multe decât LSS Voința, ocupanta locului secund. Echipa lui Dragoș Năstase este favorită acum la câștigarea Ligii a IV-a Sibiu, fapt ce i-ar da drept de participare la barajul pentru promovarea în Liga 3, baraj în care prima clasată în primul eșalon județean la finalul sezonului va întâlni campioana județului Harghita.

© Vali MACREA

Revenim cu amănunte!comentarii
1 comentarii

Anul trecut primaria a dat 400000 de lei la Vointa, anul asta vrea sa le dea 450000 de lei, pai doamna primar le dati atatia bani sa ii bata Rasinarul ? Sau e altceva la mijloc ceva prin consiliul local ?
Vivi Dragan
21.04.2024 09:36
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica