Tribuna
Jidvei
O firmă din Tîrnăveni cere FALIMENTUL clubului FC HERMANNSTADT! Datorii de peste 50.000 de lei la cazare! Mureșan: ”Ne cerem scuze! Vom plăti!”
Ovidiu BOICA
4906 vizualizari
O firmă din Tîrnăveni cere FALIMENTUL clubului FC HERMANNSTADT! Datorii de peste 50.000 de lei la cazare! Mureșan: ”Ne cerem scuze! Vom plăti!”
Pe 20 februarie, la Tribunalul Sibiu a fost înregistrat dosarul cu numărul 404/85/2020 prin care SC Cofit Construct SRL, o firmă care administrează Hotelul Imperial Inn din Tg. Mureș solicită intrarea în insolvență a clubului de pe ”Municipal”. Reprezentanții firmei mureșene susțin că au făcut demersuri pentru recuperarea datoriei de peste 50.000 de lei, dar nu au primit niciu răspuns din partea clubului.

 

Problemele se țin scai de AFC Hermannstadt. Echipa a obținut, în cele 4 meciuri disputate anul acesta în Casa Liga 1, doar două puncte, și va avea o misiune dficilă în play-out pentru evitarea retrogradării.
Pe 20 februarie, o firmă din Tîrnăveni a depus o cerere a procedurii de insolvență împotriva AFC Hermannstadt, susține supervizor.ro, atașând link-ul de pe portalul Ministerului Justiției.
”COFIT CONSTRUCT SRL a depus o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva AFC HERMANNSTADT. Nu ştiu dacă restanţele financiare sunt pentru lucrări de construcţii sau aferente unor servicii de “alimentaţie publică”, cert este că a fost înregistrat Dosarul nr. 404/85/2020, pentru care Tribunalul Sibiu încă nu a stabilit primul termen de judecată”, susține supervizor.ro.
Cofit Construct SRL este firma care administrează, printre altele, Hotelul Imperial Inn din Tg. Mureș. În hotelul respectiv se cazau sibienii în ultimele luni când echipa a jucat pe ”Trans-Sil” meciurile considerate pe teren propriu, până să revină pe Stadionul ”Municipal”.
Reprezentanții firmei Cofit Construct SRL, au recunoscut că au solicitat în instanță intrarea în insolvență a AFC Hermannstadt.
”Deținem Hotelul Imperial Inn din Tg. Mureș și este vorba despre facturi de prestări servicii hoteliere neachitate. Am încercat în mai multe rânduri să luăm legătura, inclusiv prin e-mail și prin telefon cu domnul Perjă (n.a. team manager-ul AFC Hermannstadt), cu doamna contabilă. Am trimis adrese în atenția domnului Mureșan (n.a. președintele clubului sibian). Am încercat să rezolvăm problema pe cale amiabilă, dar nu s-a ajuns la nicio înțelegere, astfel că am apelat la această cale. Am aflat că au fost probeme și cu instalația de nocturnă, luna trecută. Este vorba de o sumă de peste 50.000 de lei”, a declarat Roland Unchiaș, consilierul juridic al SC Cofit Construct SRL.
Președintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a dat asigurări că datoria respectivă va fi achitată în zilele următoare. Oficialul grupării de pe ”Municipal” și-a cerut scuze reprezentanților Cofit Construct SRL pentru neplăcerile create. ”Îmi pare rău că s-a ajuns la această situație. Îmi cer scuze celor de la Hotelul Imperial Inn și îi asigur că vom achita săptămâna viitoare suma respectivă. Nu este o sumă așa de mare”, a declarat Mureșan.
 

comentarii
9 comentarii

Tot ofticos ești grăsuțule ca te-au îndepărtat de la club.
Eu
23.02.2020 21:05
Ovidiu a plecat nu a fost înlăturat.Lucrează în presă de o viață. Nu a mai vrut să lucreze cu ,,profesioniștii ".În schimb avem la club în locul lui pe oltenașul pupincurist și libidinos !!!.(din pacate nu cunoaște nici meseria de ofițer de presă.....profesionist )
Miriu??
23.02.2020 21:38
Mai "Eu", voi astia care sunteti pupincuristii de serviciu ai celor care omoara echipa asta, apareti si acuzati, amenintati, numai voi sunteti suporteri adevarati, etc. Nu inteleg care este problema ca sunt semnalate problemele, nu inteleg, de asemenea, de ce nu apare nimic din partea clubului (explicatii, negare - daca nu vreti sa recunoasteti adevarul -, etc.)?!? Din nefericire, cred ca stapanii vostri au reusit sa termine si aceasta echipa...
Eu, sibianul
24.02.2020 12:03
sa vedem ce se intimpla peste o saptamina!
practic nu cred ca vor achita vor trage de timp 5 ani pina se prescrie
adi3
24.02.2020 13:05
Pentru "distinsul domn" cu 'Oltenașul pupincurist și libidinos'. Îți e ușor, băi frustratule, să jignești din spatele tastaturii??? Te simți mai bărbat, băi anal-fabetule??? Află că omul acela și-a sacrificat sănătatea în folosul culturii și al sportului sibian, băi inutilule! Rasistule orbit de furie degeaba! Acel OM oferă calitate și fapte utile societății în care probabil trăiești și tu, băi inutilule! Acel om își dedică 100% din timp pentru Sibiu și e mult mai sibian ca tine! Să îți fie rușine! Vorbești tu despre profesionalism și meserie, când îți bați joc de limba română! Profiți de faptul că un om serios, fie el"oltenaș" sau nu, nu îți va răspunde, pentru că nu se coboară la nivelul tău de agramat. Acel om nu are nimic personal cu nimeni, fiindcă muncește prea mult încât să aibă dușmănii. Tu, în schimb, inutil notoriu, ai timp să scrii și să jignești. Mi-e milă de tine, chiar dacă nu meriți...
Cineva, nu oricine
24.02.2020 13:25
Oltenașul pupincurist și libidinos te ,,supărași" ?Ar trebui să fi vesel....a venit primăvara ....vi se dezgheață țuica !!!
Miriu??
24.02.2020 23:06
Pentru rasistul slugoi și inutil ("cel cu pupincurist") - frustratule, ți-am spus deja că omul ăla nu te bagă în seamă, oricine ai fi! Eventual, te bag io oricând în aia care ți-a dat viață, fiindcă evident lasă progenituri inutile. Mama proștilor e tot timpul gravidă, vorba aia... Rămâi în viața ta monotonă și lipsită de sens, că e mai comod să stai ascuns după monitor. Probabil te așteaptă o nevastă urâtă acasă (dacă ai (și) așa ceva), un job de rahat unde ești, cum spuneam, slugoi inutil, dar în schimb ai și tu Facebook și te poți da viteaz. Rămâne cum am stabilit - îmi e milă de tine, deși nu meriți, slugoi inutil!
Cineva, nu oricine
25.02.2020 13:01
,,Prăzare" te oftici ?
Miriu??
25.02.2020 13:50
Pe tine, rasist inutil, nici un "prăzar" nu s-ar putea oftica! Oricum, asta ar fi cea mai mare realizare a ta, parazitule. Sigur locuiești cu măta și cu tactu, deși ai peste 30 de ani. Rămâne valabilă și bănuiala că ai o femeie foarte urâtă, dacă ești în stare și de aia... Sigur ești "mândru" de tine că ești un nimeni! Adică ești un inadaptat frustrat și plin de ură pe cei care știu să se descurce prin valoare.. Întotdeauna "prăzarii" ăștia de le faci tu "reclamă" vor fi cei capabili și în măsură să angajeze slugoi ca tine. Ghici ce, maimuțoiule! Asta e prea puțin probabil să se întâmple, fiindcă nivelul tău josnic te recomandă, eventual, la scos cartofi sau prășit de porumb. Nu poți mai mult! Se citește asta în mizeriile pe care le debitezi pe aici, prin commenturi. N-ai școală, n-ai respect, n-ai inimă. Ești Z-E-R-O! Îți recomand dexonline, ca să înțelegi ce ți-am scris. E șansa ta unică să îți dai seama că un text e mai deștept ca tine. Poate te va ajuta, cine știe?!? Hai, marș la muncă, slugă netrebnica!
Cineva, nu oricine
28.02.2020 03:42
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia