Tribuna
Campionatele Naţionale de atletism, juniori II
Noi medalii pentru sportivii de la CSŞ Şoimii
Noi medalii pentru sportivii de la CSŞ Şoimii
Patru sportivi sibieni au urcat pe podium la Naţionalele de juniori II, desfăşurate weekend-ul trecut, în Capitală.
Andreea Necşoiu a cucerit titlul de campioană naţională la aruncarea suliţei, la Campionatele Naţionale de juniori II, desfăşurate la finele săptămânii trecute, la Bucureşti. Sportiva de la CSŞ Şoimii a obţinut "aurul" cu o aruncare de 50,44 metri, fiind aproape de a corecta recordul naţional, care îi aparţine.
Alţi doi atleţi sibieni, Raluca Oprica şi Andreea Bejan, au cucerit "argintul", devenind vicecampioni naţionali. Cu o săritură de 5,86 metri, Oprica a ocupat locul 2 la săritura în lungime, iar Bejan s-a clasat tot pe locul secund la săritura în înălţime, cu 1,65 metri.
"Careul" medaliaţilor sibieni de la această ediţie a Campionatului Naţional de juniori II este întregit de Iustina Madina, cea care a obţinut "bronzul" la aruncarea discului, cu o performanţă de 38,05 metri.
Raluca Oprica şi Andreea Bejan sunt pregătite de prof. Adrian Toma, în vreme ce Andreea Necşoiu şi Iustina Madina sunt elevele prof. Petre Manu şi Ligia Cuciorovschi.

Liga I / Rapid - Gaz Metan
Dulca: "Vrem 3 puncte din Giuleşti"

Tehnicianul Gazului Metan speră ca jucătorii săi să obţină a doua victorie consecutivă în deplasare, cu Rapidul.

Cosmin Prișcă
Medieșenii pleacă, în această dimineață, spre Capitală, cu gândul de a-și mări zestrea de puncte în clasament şi de a-şi corecta "adevărul", după semi-eşecul de acasă cu CSMS Iaşi. Cristi Dulca, antrenorul medieşenilor, a mărturisit, ieri, într-o conferinţă de presă, că a trăit cea mai frumoasă perioadă din cariera sa la Rapid, dar că nu e loc de sentimentalisme şi vrea victoria în Giuleşti, mâine seară.
"Urmează o deplasare foarte importantă pentru noi. Vom întâlni o formație care a suferit recent modificări la nivelul conducerii, a schimbat antrenorul, practic este în reconstrucție, având în vedere faptul că au venit mulți fotbaliști la echipă, dar cu toate acestea modul de exprimare al rapidiștilor în teren a fost destul de bun, și când spun asta mă refer la rezultatele înregistrate până acum. Pentru noi va fi foarte important să facem un joc bun, să menținem linia și determinarea pe care le-am arătat în debutul campionatului. Rapidul este o echipă redutabilă acasă, are suporteri impresionanți. Cunosc atmosfera din Giulești, una care le dă aripi rapidiştilor.  Vom încerca să facem un joc la fel de bun ca cele două disputate până acum pentru a câștiga cele 3 puncte. Chiar dacă etapa trecută nu am marcat eu sunt mulțumit de evoluția jucătorilor și pot spune că suntem pe un drum bun", a precizat tehnicianul medieșenilor.
Dulca a evoluat în Giulești în perioada 1996-1999, interval în care și-a trecut în palmares un titlu de campion și o Cupă a României. Tehnicianul medieșenilor a bifat 79 de prezențe în tricoul alb-vişiniu, marcând de 10 ori. "La Rapid am petrecut cei mai frumoși ani. Am cîștigat o Cupă și un campionat, a fost cea mai frumoasă perioadă a mea ca jucător. O să fie ceva mai aparte pentru mine să revin în Giulești din postura unui antrenor al unei echipe adverse, dar suntem profesioniști și voi căuta să-mi fac meseria cât mai bine la Gaz Metan. Am trăit în Giulești clipe foarte frumoase, dar acum îmi doresc să facem un joc bun și să învingem", a mai spus Dulca.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA