Tribuna
Jidvei
Neluț Roșu, despre motivul despărțirii de Gaz Metan. ”Ne-au spus că ne dau în judecată dacă ne îmbolnăvim de coronavirus!”
Neluț Roșu, despre motivul despărțirii de Gaz Metan. ”Ne-au spus că ne dau în judecată dacă ne îmbolnăvim de coronavirus!”
Mijlocașul n-a vrut să semneze actul respectiv, la fel ca Ioan Hora, și a fost îndepărtat de la Gaz Metan.

 

Invitat la GSP Live, Neluț Roșu l-a acuzat pe Ioan Mărginean, președintele Gazului Metan, de minciună. În urmă cu aproximativ o lună, gruparea din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari renunțase la mijlocaș și la Ioan Hora, Mărginean afirmând la acea vreme că cei doi jucători s-ar fi prezentat la antrenamente având kilograme în plus.

Neluț Roșu a declarat că altul ar fi fost motivul, nicidecum cel legat de greutate. Oficialii clubului i-ar fi obligat pe jucători să semneze un act prin care, în cazul în care s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19, Gaz Metan ar fi avut posibilitatea de a-i da în judecată.

”La început au venit niște hârtii, ne-au spus că e un protocol. Ei au spus că dacă unul dintre jucători se îmbolvănește cu Covid-19, clubul are posibilitatea să dea în judecată jucătorul și acesta să plătească o sumă de bani. Eu cu Hora am zis că nu ni se pare corect. Nu mi se pare normal ca, dacă eu merg la un amical cu CFR și mă îmbolnăvesc de acolo, să fiu tras la răspundere și să fiu nevoit să plătesc o sumă de bani. Aici a început o adevărată problemă cu domnul Mărginean. Ne-a spus că suntem grași, dar nici vorbă de așa ceva. Ne-a spus că până nu semnăm hârtia aia nu ne ia în lot la meciuri. După ce am semnat hârtia aia m-au luat la meciuri. În hârtie scria că echipa poate să amendeze un jucător dacă acesta nu se protejează și nu respectă toate regulile cu privire la coronavirus. Cu clubul nu am avut nicio problemă, oamenii s-au comportat excelent și au respectat tot”, a spus Roșu la GSP Live.

 

Refuzat de Uhrin

 

Neluț Roșu a adăugat la GSP Live că antrenorul Dunsan Uhrin nu l-a mai vrut în lot deoarece impresarul său ar fi vorbit urât de președintele clubului, Ioan Mărginean.

”Am vorbit duminică seara cu impresarul care m-a anunțat că cei de la club vor să rămân și că după ce voi ajunge la Mediaș luni, o să semnez prelungirea. Când am ajuns la Mediaș am avut o discuție cu domnul Uhrin care mi-a spus că a văzut în ziar că impresarul meu vorbește urât de domnul Mărginean și el nu acceptă asta. Cred că nu m-a mai dorit domnul Mărginean”, a adăugat Neluț Roșu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia