Tribuna
Nașul... nașului! Măldărășanu, victorie în fața Petrolului lui Nae Constantin. FC Hermannstadt pune capăt seriei de 12 victorii consecutive a prahovenilor
b.o.n.
1971 vizualizari
Nașul... nașului! Măldărășanu, victorie în fața Petrolului lui Nae Constantin. FC Hermannstadt pune capăt seriei de 12 victorii consecutive a prahovenilor
Echipa sibiană a câștigat derbiul cu Petrolul prin golul lui Balaure și a urcat pentru moment pe locul secund în clasamentul Ligii 2. Măldărășanu câștigă astfel în fața nașului său de cununie, Nae Constantin, antrneorul Petrolului.

 

FC Hermannstadt a câștigat derbiul cu Petrolul, iar Marius Măldărășanu i-a fost naș... nașului său de cununie, Nae Constantin, antrenorul Petrolului. Sibienii au recucerit pentru moment locul secund în clasamentul Ligii 2 și s-au apropiat la cinci lungimi de prahovenii care ocupă fotoliul de lider.
Meciul de la Mediaș n-a fost unul spectaculos, dimpotrivă. Cu doi tehnicieni care se cunosc foarte bine, partida a fost mai cu seamă una de șah, fiecare dintre cele două echipe fiind preocupată în primul rând să nu greșească.
Bejan i-a dat emoții propriului portar, deviind șutul lui Cebotaru, dar Muțiu s-a întins și a reținut (5). La celelalte buturi, Avram a parat șutul lui Sîntean, apoi Mino Sota - unul dintre cei doi niponi de pe teren, unul de fiecare parte - a reluat alături din afara careului (13).
Preț de câteva secunde, ploieștenii au avut penalti, cu 5 minute înainte de pauză. Doar preț de câteva secunde pentru că asistentul Marchidanu era cu fanionul ridicat, Silviu Pană - cel care a fost faultat de Muțiu - aflându-se în poziție de afară din joc.
Un minut mai târziu, tânărul Oroian i-a mai probat o dată reflexele lui Avram, dar portarul a fost și de data asta... cu lecțiile făcute.
Și Năstăsie și-a încercat norocul, la 5 minute de la reluare, dar goal-keeper-ul Petrolului a fost de nebătut.
Avram a fost luat însă prin surprindere de șutul lui Opruț, Plazonja a profitat de marcajul lejer al lui Huja și a trimis în gura porții, pentru Balaure, care a îndeplinit o simplă formalitate (70).
Baba Alhassan ar fi putut aduce liniștea mai devreme, dar a trimis în blocajul lui Pîrvulescu (89).
Jocul s-a terminat cu victoria la limită a sibienilor, care fac acum 34 de puncte și vor juca, în ultima etapă din 2021, la Chiajna, un alt derbi.

Măldărășanu a folosit următoarea formulă de echipă: Muțiu - Pantea, Bejan, I. Stoica, Opruț - P. Petrescu (cpt.), Mino Sota, I. Năstăsie (Alhassan 81) –-Balaure (Buzan 83), Al. Oroian (Bucuroiu 81), Sîntean (Plazonja 66).

 

comentarii
1 comentarii

O victorie necesara, care mentine Sibiul in cursa promovarii in Liga1.
ION
28.11.2021 00:18
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia