Tribuna
”Mușchetarii” lui Dan Fleșeriu, la Festivalul Medieval ”Cetăți Transilvane”. CSU Sibiu dă startul campaniei ”După 20 de ani. Toți pentru unul, 1 pentru toți”
b.o.n.
1880 vizualizari
”Mușchetarii” lui Dan Fleșeriu, la Festivalul Medieval ”Cetăți Transilvane”. CSU Sibiu dă startul campaniei ”După 20 de ani. Toți pentru unul, 1 pentru toți”
BC CSU Sibiu dă startul campaniei ”Toți pentru unul, 1 pentru toți”, campanie care se va derula pe parcursul întregului sezon 2018/2019. Anul viitor va fi unul aniversar pentru clubul sibian, motiv pentru care, iubitorii baschetului sibian vor fi invitați să fie parte a unei incursiuni în timp marcate de unitate și loialitate față de ceea ce înseamnă CSU Sibiu pentru fiecare dintre ei.
Prima acțiune din acest șir de evenimente pe care le organizează clubul sibian va avea loc în weekend, atunci când baschetbaliștii sibieni vor îmbrăca ”echipamentul” de mușchetar și se vor alinia în parada care dă startul unui eveniment emblematic pentru orașul de pe Cibin, ”Festivalul Medieval ”Cetăți Transilvane”.
Vineri, 24 august, de la ora 21:00, înalții ”mușchetari” ai lui Dan Fleșeriu se vor prezenta în fața fanilor, după ce vor parcurge strada Cetății, de la Turnul Dulgherilor spre pietonala Nicolae Bălcescu, în Parada de la Festivalul Medieval ”Cetăți Transilvane”. Apoi vor urca pe scena din Piața Mare și, împreună cu fanii, vor striga pentru prima dată ”Toți pentru unul, 1 pentru toți”, chemând suporterii alături pentru un nou sezon de poveste, conform unui comunicat de presă al clubului sibian.
  •  ”Sperăm ca acest proiect unic în sportul românesc să fie unul prin care trecutul să dea mâna cu prezentul și, împreună, să scrie povestea unui viitor glorios, în galben și albastru, într-un an atât de semnificativ cum este 2019. Vineri vom avea prima ieșire publică a noii echipe, în cadrul unui eveniment de excepție care se apropie de aniversarea a 20 de ani, așa cum aniversăm și noi anul acesta. Ne face mare plăcere să fim parte a Paradei Festivalului Medieval Cetăți Transilvane, paradă atât de îndrăgit de publicul sibian iubitor de cultură și sport. Cred că evenimentul poate servi drept exemplu în ceea ce privește colaborările pe care instituțiile sibiene reușesc să le stabilească, indiferent de domeniu, dar având în vedere mereu publicul sibian atașat față de tot ce înseamnă tradiție, cultură și sport”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
Campania de comunicare și marketing a clubului sibian se va derula de-a lungul întregului sezon 2018/2019 în jurul ideii ”După 20 de ani. Toți pentru unul, 1 pentru toți!”. Campania se va derula atât pe social media, cât și în cadrul programelor pe care clubul le-a pregătit, experiența fanilor urmând a fi una completă anul următor, în cadrul unui eveniment surpriză. Jucătorii, fanii și întregul staff se vor identifica cu ideea de ”Mușchetari” și cu valorile ei.
”În 1999, CSU Sibiu cucerea cel de-al doilea titlu de campioană a României la baschet, bucurând un oraș întreg! Antrenorul Mircea Vulc, alături de Elemer Tordai,  Benny Pelger, Claudiu Muntean, Cornel Alecu și restul ”mușchetarilor” din acea perioadă încă romantică a baschetului românesc se remarcau prin unitate, spirit, mândrie și loialitate. Chiar dacă acea performanță nu a mai fost atinsă pe terenul de joc, legenda lor este încă vie iar orașul și echipa și-au menținut de-a lungul anilor valorile moștenite de această generație de aur. Celor care acum 20 de ani formau linia întâi li se alătura astăzi mii de tineri educați în același spirit galben-albastru, toți țintind spre un singur scop măreț: gloria baschetului sibian!”, se mai arată în comunicatul clubului CSU Sibiu.
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA