Tribuna
Mouhamed Barro, cel mai bun indice al eficienței în meciul cu Bilbao Basket. Senegalezul a terminat meciul în double-double
Ovidiu BOICA
716 vizualizari
Mouhamed Barro, cel mai bun indice al eficienței în meciul cu Bilbao Basket. Senegalezul a terminat meciul în double-double
© Facebook BC CSU Sibiu

 

Senegalezul Barro a avut cel mai bun indice al eficienței dintre jucătorii de pe parchet, de la meciul BC CSU Sibiu - Bilbao Basket (68-73). Pivotul lui CSU a terminat jocul în double-double, cu 14 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, 4 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de 26.

Cel mai bun marcator al lui CSU, miercuri seara, a fost Monyea Pratt,cu 16 puncte, la care a adăugat 3 recuperări, un assist și două intercepții.

Rareș Uță a terminat partida cu 12 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și un capac, iar bulgarul Pavlin Ivanov, cu 9 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive.

Pentru BC CSU Sibiu au mai evoluat Nandor Kuti (7 puncte, 4 recuperări, un assist și o intercepție), Mirel Dragoste (4 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepâție), Aurelian Gavriloaia (3 puncte, 3 recuperări) și Daniel Banciu (3 puncte, două pase decisive).

De departe cel mai bun marcator al meciului a fost Adam Smith, cu 25 de puncte. Americanul echipei din ACB și-a completat evoluția cu două recuperări, 4 assist-uri și o intercepție.

Smith a fost secondat de Melwin Pantzar, cu 16 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și trei intercepții, în vreme ce Tryggvi Hlinason, cu 8 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și două capace a realizat cel mai bun indice al eficienței din tabăra oaspeților (20).

Baschetbaliștii sibieni au reușit să-i ia fața adversarului la aruncările de la semi-distanță, cu un procentaj de 60,6% (20/33), spre deosebire de 53,5% (23/43).

La aruncările din spatele semicercului și la ”libere”, avantajul a fost de partea ibericilor.

La 3 puncte, Bilbao Basket a terminat partida cu un procentaj de 35% (7/20), în vreme ce CSU a avut doar 23,1% (6/26), în vreme ce, la aruncările de la linia de 5,85 metri, echipa oaspete a avut 75% (6/8), iar ”galben-albaștrii”, 71,4% (10/14).

Echipa lui Rinkevicius a câștigat duelul recuperărilor, cu 37-32, 25-23 la cele defensive, dar ibericii și-au luat revanșa la intercepții (11-8).


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA