Tribuna
Momentul revanșei! FC Hermannstadt o reîntâlnește pe ”U” Cluj în sferturile Cupei României. Posibilă semifinală cu Universitatea Craiova sau Oțelul
Ovidiu BOICA
1792 vizualizari
Momentul revanșei! FC Hermannstadt o reîntâlnește pe ”U” Cluj în sferturile Cupei României. Posibilă semifinală cu Universitatea Craiova sau Oțelul
© Vali MACREA

 

Calificată de pe locul doi din grupă după victoria obținută la Târgoviște cu golul lui Crissti Bărbuț din minutul 90+6, echipa sibiană ajunge pentru al doilea an consecutiv în sferturile de finală ale Cupei României. Jucătorii lui Marius Măldărășanu vor avea ocazia de a-și lua revanșa în fața Universității Cluj după ce, în primăvară, pe 5 aprilie, aceasta i-a eliminat din aceiași fază a competiției KO după 2-1 chiar pe ”Municipal”. Baba Alhassan deschisese scorul cu 4 minute înainte de pauză, dar echipa ”șepcilor roșii” a întors rezultatul în repriza secundă prin golurile lui Alex Chipciu și Thiam din minutele 51, respectiv 75.
De data aceasta, cele două echipe se vor afla față în față tot la începutul lunii aprilie, dar pe ”Cluj Arena”, iar în cazul în care vor reuși să treacă de finalista de anul acesta, sibienii vor întâlni în semifinală pe câștigătoarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, trei săptămâni mai târziu.
Celelalte două sferturi sunt Corvinul Hunedoara - CFR Cluj și FC ”U” Craiova 1948 - FC Voluntari, care se vor disputa pe terenul primelor echipe, iar învingătoarele se vor duela pentru un loc în marea finală.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA