Tribuna
Sevis
Momentul adevărului! FC Inter, sau FC Avrig?
Ovidiu BOICA
1307 vizualizari
Momentul adevărului! FC Inter, sau FC Avrig?
© Facebook FC Inter Sibiu
Cele două echipe care sunt în fruntea clasamentului eșalonului județean se întâlnesc, astăzi, de la ora 18:00, la Avrig. Formația care va învinge va fi, cel mai probabil, campioană județeană. În cazul unei remize, avantajul e de partea Interului.

 

Cele două echipe care se luptă pentru titlul de campioană județeană a sezonului 2020/2021 și pentru dreptul de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3 se vor întâlni din nou, în această seară, la Avrig, de la ora 18:00, în etapa a VIII-a. După primele șapte runde, FC Inter și FC Avrig sunt despărțite de 3 puncte, sibienii ocupând locul în fotoliul de lider, având un meci în plus disputat față de marea rivală.

În tur, la Rășinari, cele două echipe au remizat. Avrigul a deschis scorul în prima repriză prin Alexandru Stan, cu 3 minute înainte de pauză, Paul Dragomir egalând în minutul 74.

În afara acestui meci, atât FC Inter, cât și FC Avrig au obținut numai victorii pe linie. ”Bleu-albaștrii” au câștigat cu 3-1 (în deplasare) și 3-0 meciurile cu Alma Sibiu, cu 9-0 (acasă) și 5-1, în deplasare, cu FC Interstar, și cu 8-1 partida din tur cu Arsenal Sibiu.

Avrigul are două victorii cu același scor în fața juniorilor de la Alma (3-0), la care se adaugă succesele cu Arsenal (3-0), în deplasare, și cu FC Interstar (5-1), pe teren propriu.

Cel mai probabil echipa care se va impune în această seară pe Stadionul ”Orășenesc” din Avrig va termina sezonul pe primul loc și va merge la barajul pentru promovarea în Liga 3. În cazul unei remize, FC Inter are șanse mari de a câștiga Liga a IV-a deoarece are golaverajul mai bun, +25 față de +13 al Avrigului.

comentarii
3 comentarii

Meciul este pe Digi 1 transmisiune 4k.
Sibian
04.05.2021 13:41
Mda meci existential, crucial, pentru noua tzeapa pregatita de birt si compania.
Ma uit pe Digi in format 4k. Vine si birt la interviuri dupa?
haha
04.05.2021 14:41
Aoleu, dezastru. 2-5.
me
04.05.2021 21:47
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia