Tribuna
SEVIS
Momentul adevărului: BC CSU Sibiu - ”U” BT
b.o.n.
663 vizualizari
Momentul adevărului: BC CSU Sibiu - ”U” BT
© Răzvan Spechea (Facebook BC CSU Sibiu)
”Vulturii” întâlnesc, mâine seară, de la ora 18:15, singura echipă neînvinsă până acum în actualul sezon. În cazul unui succes, ”galben-albaștrii” își vor relua locul în fotoliul de lider, pe care l-au ocupat în permanență pe perioada primelor patru turnee. O zi mai târziu, BC CSU joacă, tot pe teren propriu, cu Steaua.

 

Echipa sibiană a pierdut locul în fotoliul de lider la finalul turneului V, turneu în care nu a jucat. Noul lider al clasamentului Ligii Naționale e CSO Voluntari, formație care are un joc în plus față de ”galben-albaștri”. După 11 etape, ilfovenii au 18 puncte, cu unul mi mult decât CSU.

Liderul Ligii Naționale se va schimba din nou după turneul VI, care programează etapele a XII-a și a XIII-a, astăzi și mâine, în trei locații, Sibiu, Oradea și Focșani. Noua echipă de pe primul loc va fi cunoscută la finalul turneului de la Sibiu, unul la care vor lua parte echipa gazdă, ”U” BT Cluj, Steaua București și BCM ”U” FC Argeș.

Dacă vor câștiga eternul derbi al Ardealului, cu ”U” BT Cluj, mâine seară, apoi vor câștiga, o zi mai târziu, și cu Steaua, ”galben-albaștrii” vor conduce ierarhia înaintea ultimului turneu, având 21 de puncte.

În schimb, dacă se vor impune atât cu BC CSU, cât și cu Piteștiul, atunci clujenii de la ”U” BT vor urca în fotoliul de lider.

Ar mai fi alte două variante pentru BC CSU și ”U” BT, și anume să piardă în derbiul Ardealului, în această seară, dar să câștige a doua și cu Steaua, respectiv Piteștiul. În acest caz, la finalul turneului VI atât ”galben-albaștrii”, cât și Steaua ar fi la egalitate de puncte (20), diferențierea urmnd să se facă la coșaveraj.

Actualul lider, CSO Voluntari, n-are cum să le încurce pe cele două echipe, BC CSU și Steaua, deoarece va sta la acest turneu, alături de Athletic Constanța.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia