Continental
Tribuna
Miriuţă: "Nu trebuie să visăm la play-off şi la alte "avioane". Poate a venit bine acest duş rece"
b.o.n.
753 vizualizari
Miriuţă:
© Gazeta Sporturilor

Antrenorul echipei sibiene, Vasile Miriuţă, a declarat, la finalul meciului de pe "Arena Naţională", că jucătorii săi au avut prea mult respect pentru adversar în debutul jocului, când au fost încasate cele două goluri. Tehnicianul a fost însă mulţumit de modul în care s-au prezentat ai săi după pauză şi crede că diferenţa de pe tabelă este mare. Miriuţă a mai adăugat că jucătorii săi trebuie să fie preocupaţi să strângă cât mai multe puncte din cele 3 meciuri pe care le mai au de disputat, nu să se gândească la play-off.

  • "Am intrat prea timoraţi. Am făcut acele greşeli în apărare... E inadmisibil. De acolo, de jos, o dai în tribună. Prea dur scorul de 3-0. Cred că în primele 15 minute am avut un respect prea mare pentru adversar. S-a văzut la primele două goluri că am fost timoraţi. Trebuie să rămânem modeşti, să nu visăm noi play-off şi alte "avioane". Ne batem la retrogradare şi să scăpăm. Trebuie să intrăm în play-out cu un avantaj bun faţă de cele trei din spate. Îi felicit pe băieţi pentru a doua repriză. Poate că e bine că a venit acest duş rece. Arbitrajul a fost bun, n-am ce să comentez. Noi le-am făcut cadouri. Am intrat prea timoraţi. Strângem rândurile, mergem acasă şi ne pregătim pentru meciul de sâmbătă. Noi suntem Sibiul, trebuie să rămânem modeşti şi să ne vedem lungul nasului. Mai am contract aici până în 2021 şi vreau să rămân. Oamenii mi-au întins o mână şi vreau să-i ajut. Nu trădez", a spus Vasile Miriuţă, la finalul jocului.​
comentarii
1 comentarii

Din pacate, Tati da rateuri… dupa campania de achizitii in care a lasat sa plece jucatori care puteau ajuta echipa (vezi Rusu, poate Kuka, etc) si l-a adus pe Popovici (care chiar nu ne facea trebuire), pe Jazvici (nu mi s-a parut sa fie un jucator care sa reuseasca sa faca mari lucruri in viitor…), etc, apoi continua exasperant cu Tsomou (toata admiratia pentru efortul acestuia, dar sunt meciuri in care nu reuseste sa tina de nicio minge, sa dea vreo pasa utilizabila, iar pe finaurile de meci este terminat, dar este mentinut in teren - cred ca Rusu ar fi fost in acele momente o solutie, dar impreuna cu Blanaru - ), iar acum cred ca este cel putin a doiea meci in care greseste si tactica si formula de echipa (vezi si meciul de la Voluntari)!
Eu, sibianul
13.02.2019 07:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia