Tribuna
Miriuță a semnat cu Hermannstadt. ”Sunt optimist că putem face un fotbal bun împreună”
Ovidiu BOICA
4967 vizualizari
Miriuță a semnat cu Hermannstadt. ”Sunt optimist că putem face un fotbal bun împreună”
După un scurt periplu la Kisvarda, în Ungaria, Vasile Miriuță a revenit la FC Hermannstadt. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

 

Vasile Miriuță este noul antrenor principal al lui FC Hermannstadt. ”Tati” a semnat, în această dimineață, noul contract, valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.
”Am revenit într-un loc unde m-am simțit foarte bine. Cunosc foarte bine oamenii de aici, dar și echipa. Au rămas câțiva băieți cu care am mai lucrat. (...) Lotul este schimbat acum în bine, avem jucători mai experimentați, cu multe jocuri în Liga 1. Sunt optimist că putem face un fotbal bun împreună. S-au schimbat multe lucruri în bine. Condițiile sunt mai bune ca anul trecut, avem un teren de antrenament, sală de forță, stadion... La Sibiu sunt niște suporteri minunați, care ne-au susținut în momente esențiale, în sezonul trecut. Am încredere mare în public”, a declarat Miriuță imediat după ce a semnat contractul.
Vasile Miriuță s-a aflat pe banca lui Hermannstadt și în sezonul precedent. El s-a despărțit de echipa sibiană imediat după ce a salvat-o în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 cu Universitatea Cluj.
”Este a patra oară când colaborez pe plan profesional cu Vasile Miriuță. De fiecare dată am avut rezultate pozitive împreună, inculsiv în ultimul sezon la FC Hermannstadt, când am reușit să rămânem în Liga 1. Mă bucur foarte mult că a revenit la noi și sunt convins că vom reuși să ne menținem în Liga 1 fără emoții”, a declarat Iuliu Mureșan, președinte clubului.
 

 

comentarii
1 comentarii

Penibil!!! Parca in urma cu ceva timp nu era bun antrenor?!
corny
09.01.2020 09:51
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia