FITS 2024
Tribuna
Mino Sota, marele absent din meciul cu (probabil) viitoarea sa echipă. ”Normal că este o pierdere”
Ovidiu BOICA
838 vizualizari
Mino Sota, marele absent din meciul cu (probabil) viitoarea sa echipă. ”Normal că este o pierdere”
© Vali MACREA

 

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, nu l-a avut la dispoziție în meciul de vineri, de pe ”Giulești”, pe Mino Sota. Niponul a primit, în etapa precedentă, la jocul cu Petrolul, de pe ”Municipal”; încheiat la egalitate, scor 0-0, al șaptelea cartonaș galben, fiind suspendat cu Rapid.

Măldărășanu a declarat, în conferința de presă de după jocul cu giuleștenii, că a simțit lipsa mijlocașului japonez, din cauza acesteia văzându-se nevoit să schimbe sistemul, trecând într-unul cu trei fundași centrali.

”Este o pierdere mare pentru echipă. În meciul trecut a luat cartonaș galben în urma greșelilor a doi jucători. S-au invitat unul pe celălalt și atunci el a făcut un sprint de 40 de metri și a oprit acel contraatac al Petrolului. Dacă nu făcea fault și luam gol, atunci chiar ceream să se facă fault. Dar, a făcut totul pentru echipă și asta s-a văzut. De aceea am și schimbat sistemul, pentru că noi, fără Mino Sota, agresivitate la mijlocul terenului nu prea avem. Atunci a trebuit să blocăm zona centrală cu trei fundași centrali, cu toate că pare o echipă sau un sistem defensiv, dar contează foarte mult ce fac jucătorii din benzi. Ei pot da tonul, pot face ca echipa să pară ofensivă sau defensivă.

Normal că a fost o pierdere, asta este, dar va reveni etapa viitoare și cu siguranță va ajuta echipa”, a spus Măldărășanu. 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica