Tribuna
Jidvei
Minaur Baia Mare - Măgura Cisnădie 23-30 / ÎNRĂMAȚI CLASAMENTUL!
Ovidiu BOICA
1011 vizualizari
Minaur Baia Mare - Măgura Cisnădie 23-30 / ÎNRĂMAȚI CLASAMENTUL!
Echipa din Cisnădie a câștigat, vineri, la Baia Mare, pe terenul unei nou-promovate. În urma acestui rezultat, profitând de faptul că singurele echipe cu maximum de puncte după 4 etape, CSM București și SCM Rm. Vîlcea, se vor întâlni abia marți, 9 octombrie, Măgura este liderul clasamentului Ligii Florilor.

 

Măgura este deasupra tuturor echipelor din Liga Florilor până mâine seară după victoria clară obținută pe terenul băimărencelor. Asta pentru că primele două clasate înaintea acestei etape, campioana en-titre CSM București și SCM Rm. Vîlcea, vor juca abia marți, meciul direct fiind reprogramat după ce bucureștencele au evoluat, vineri seara, în Liga Campionilor.

La Baia Mare, prima repriză a fost echilibrată. Gazdele au deschis scorul prin Rysankova, iar în mai multe rânduri tabela a indicat egalitate. Măgura a avut aproape tot timpul avantaj pe tabelă, dar n-a reușit să se desprindă la mai mult de două goluri. Abia cu puțin timp înainte de pauză fetele lui Alex Weber și Bogdan Nițu au făcut 13-10, cu trei goluri consecutive reușite de Larissa Da Silva, Ada Moldovan și Mariana Costa, iar la pauza mare Măgura conducea cu 13-11.

O vreme, în partea a doua a jocului, băimărencele s-au ținut aproape, dar din minutul 40 Măgura a prins o serie de șase reușite consecutive (23-15) și meciul era ca și rezolvat. În final, Cisnădia a câștigat fără niciun fel de emoții, cu 30-23, urcând în fotoliul de lider, motiv pentru jucătoarele lui Weber și Nițu să se fotografieze alături de clasament.

Pentru Măgura au marcat Larissa Araujo (8 goluri), Mariana Costa (7), Ada Moldovan (5), Larissa Da Silva (4), Roxana Gatzel, Oana Apetrei (câte două), Cynthia Tomescu și Deonise Fachinello (câte unul).

 

comentarii
1 comentarii

Bravo Magura !!
Bravo Magura !
08.10.2018 21:58
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia