Tribuna
AFF
Mihai Ianc: ”Cred că astăzi am meritat victoria deși ea s-a conturat un pic mai greu”
b.o.n.
506 vizualizari
Mihai Ianc: ”Cred că astăzi am meritat victoria deși ea s-a conturat un pic mai greu”

 

Antrenorul echipei din Mediaș, Mihai Ianc, a declarat, la finalul meciului cu ACS Mediaș, câștigat cu 2-1, că nu s-a temut la 1-0 pentru adversar că ar putearata victoria. Ianc a recunoscut că mureșenii l-au surprins în debutul jocului prin așezare, dar lucrurile s-au reglat pe parcurs.

”Cred că astăzi (n.a. sâmbătă) am meritat victoria, deși ea s-a conturat un pic mai greu. Și în prima repriză am avut foarte multe ocazii dar din păcate le-am ratat. Ei ne-au taxat pe acea neatenție pe zona centrală, cu verticalizare. Trebuie să recunosc, acolo ne-au surprins un pic prin așezarea lor, au jucat cu doi atacanți, niciunul număr 9, amândoi care plecau din linia a doua, amândoi cu viteză, Gliga și cu Kleyton, cu viteză foarte bună, jucători care, până acuma, au fost folosiți în benzi. Au schimbat un pic poziționarea, au schimbat așezarea, așa se întâmplă la fotbal, ne-au surprins în primele 15-20 de minute, după care încet, încet am urcat liniile, am controlat jocul și în a doua repriză s-a văzut că am forțat de la început și până la sfârșit.

Am simțit și-n prima repriză, după minutul 25, că avem controlul jocului și, până la urmă, dacă muncești, dacă faci ce trebuie, fotbalul te răsplătește.

În repriza a doua am arătat bine pentru meciul de astăzi, pentru adversarul de astăzi. Adversarii sunt diferiți, abordările de joc sunt diferite, pregătirile jocului sunt diferite”, a declarat Ianc.

”Cu siguranță (n.a. suporterii) sunt mulțumiți deoarece astăzi (n.a. sâmbătă) am luat 3 puncte. Mă bucur c-am marcat din nou și că am ajutat echipa să câștige.

«Mister» (n.a. Mihai Ianc) ne-a încurajat la pauză, ne-a spus că putem să câștigăm și așa a și fost.

Secretul a fost ca noi, fundașii, să fim agresivi, iar pe faza de atac, să urcăm cât mai mult cu liniile noastre și, cu siguranță golul va veni”, a declarat, la rânsul său, autorul celor două goluri ale Mediașului, Cristian Avram.

Întrebat dacă își dorește să fie golgeterul echipei, Avram a replicat: ”De ce nu? Vă dați seama, contează pentru mine să marchez dar cel mai important e să câștige echipa”.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA