Tribuna
PNL
Sibiu Rally Show 2008
Miettinen nu vine
Ovidiu BOICA
700 vizualizari
Miettinen nu vine
Câştigătorul ediţiei de anul trecut a Sibiu Rally Show şi, totodată, campionul naţional en-titre în Campionatul Naţional de Raliuri "Dunlop", finlandezul Jarkko Miettinen, nu va fi prezent pe 15 noiembrie, în oraşul de pe malurile Cibinului, pentru competiţia care încheie sezonul 2008.
Finlandezul Jarkko Miettinen este marele absent al ediţiei din acest an a Sibiu Rally Show, ce se va disputa pe terenul din spatele bazei de antrenament a pompierilor din cartierul Ştrand, sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 10.00. Miettinen, câştigătorul ediţiei din 2007 şi proaspăt campion naţional în CNR "Dunlop", regretă că nu va putea ajunge la competiţia din oraşul de pe malurile Cibinului, menţionând că este reţinut în Finlanda cu unele probleme. "Din păcate, anul acesta nu voi putea concura la acest rally show. În această perioadă am un program foarte încărcat în Finlanda şi îmi este imposibil să ajung la Sibiu”, a afirmat Miettinen.
La ediţia din acest an a Sibiu Rally Show 2008 şi-au confirmat deja participarea Titi Aur, câştigător al primelor două ediţii ale rally show-ului, ungurul Gergo Szabo, ocupantul locului 2 în CNR "Dunlop", Adrian Răspopa, campionul grupei A, Marco Tempestini, Bogdan Marişca, Danny Ungur, Jean Tatu, Laszlo Tamas, Lucian Preda şi Vlad Cosma. La acest eveniment sunt invitaţi toţi piloţii din campionat care dispun de o maşină de grupa N4, cu tracţiune integrală.
"Am ales data de 15 noiembrie pentru ediţia din acest an în încercarea de a aduce şi câţiva piloţi străini la Sibiu Rally Show. Nu ştiu dacă vom reuşi acest lucru, dar sunt sigur că, la start, conform tradiţiei, se vor afla cei mai buni piloţi din campionat”, a declarat Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show.
“Este pentru a patra oară când se organizează o astfel de întrecere la Sibiu. În fiecare an am încercat să aducem ceva nou şi nici de data aceasta nu vom face excepţie. Sunt sigur că, împreună cu partenerii noştri, Citroën România, Total şi Orange România, vom crea un spectacol extraordinar la ultimul eveniment important din lumea sporturilor cu motor din 2008”, a adăugat Sorin Itu.
Conform unui comunicat al organizatorilor, startul în Sibiu Rally Show este programat sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 10:00, pe pista de rally cross, care găzduieşte şi Superspeciala din Raliul Sibiului. În prima parte a competiţiei, piloţii se vor întrece la volanul maşinilor de grupa N4, iar cei care vor ajunge în semifinale şi apoi în finală vor parcurge câte trei manşe. Prima, la volanul maşinii de grupa N4, a doua la volanul unei maşini din cadrul Cupei Dacia Logan, iar a treia la volanul unor buggy-uri Polaris. Ediţiile anterioare ale rally show-ului de la Sibiu au fost câştigate de Titi Aur, în 2005 şi 2006, şi de Jarkko Miettinen, în 2007.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia