Tribuna
Liga Campionilor
"Mergem la Stuttgart cu dorinţa de a ne califica"

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, ieri, că echipa sa pleacă la Stuttgart cu gândul de a se califica în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă şi-a diminuat şansele după meciul tur, şi va trata jocul cu multă responsabilitate, transmite corespondentul NewsIn. "Plecăm la Stuttgart conştient că lucrurile s-au complicat după meciul de acasă. Chiar dacă toţi specialiştii spun că avem şanse mici, noi credem în ele aşa cu sunt. Mergem cu dorinţa de a ne califica, dar pentru asta sper să se recupereze doi jucători importanţi, Nibombe şi Cisovsky. Nu mergem să fim naivi şi iresponsabili", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, ieri, înaintea plecării spre Stuttgart.
"Trebuie să atacăm şi să înscriem, asta e clar. Dar nu ne putem face de râs, încât toată lumea să atace, pentru că Stuttgart va juca la aşteptare. Are 2-0 şi trebuie să fim atenţi", a adăugat antrenorul timişorenilor.
Tehnicianul a anunţat că Parks s-a antrenat normal şi, în opinia sa, are 70% sunt şanse să joace, în timp ce un alt accidentat, Magera, nu va putea fi folosit.
Sabău a mai spus că Dan Alexa, suspendat pentru acest meci, va face deplasarea pentru a fi alături de echipă. În schimb, Artiom Karamian, şi el suspendat, va rămâne la Timişoara, pentru a continua pregătirea pentru meciul de duminică, din campionat.
Partida VfB Stuttgart - FC Timişoara din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor se va disputa astăzide la ora 21:45. În tur, gruparea germană s-a impus la Timişoara, scor 2-0. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.



comentarii
1 comentarii

Degeaba dorinta daca nema putirinta !
d-usa-atlanta
26.08.2009 10:10
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA